reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny. U mnie normalnie czuje, że znowu lipa.. pobolewa mnie dół brzucha jak na @ ,bolą piersi, wczoraj jak mnie szarpnęło w okolicy jajnika myslalam, że zejdę..
Jestem załamana.. nie wiem co się dzieje..

Wyszedl żalipost..

reklama
Hey a jakie szkody może narobić heparyna i acard ?
Oprócz tego, ze może niepotrzebnie rozrzedzić krew i powodować więcej plamień, a tym stresować przez długi czas ciężarną, to widziałam np badania na temat tego, ze niektóre dzieci z ciazy z hepryną mają problemy z kośćmi przez to, jak wypłukuje ona wapń i inne minerały, była na pewno dziewczyna po stracie na tym forum, której córeczka miała problemy ze złamanymi rękami już w pierwszym roku życia, oprocz tego była zdrowa. Czyli w gruncie rzeczy osteoporoza, no i można tez sobie wywołać małopłytkowości. To w sumie z tego, co wiem, ale muszę poczytac więcej.

Ostatnia edycja:
6C0E41B6-6861-462B-926C-BBE3C74FDB1B.jpeg

Dziewczyny biorę ten suplement, podpowiedzcie tu jest foliate8500mcg

@Qruszon A jak teraz badałas homocysteine, to oznaczylas też kwas foliowy i B12? Porównaj sobie dawki prenatalu i swojego modulatora (różnica jest ogromna, ale to może być argument i "za", i "przeciw" ), przypomnij sobie jakie miałaś wyniki na actifolinie... Folian bierze udział w profilaktyce rozszczepu kręgosłupa u dziecka właśnie na początku ciąży.

reklama
Nie wiem co bym bez Was zrobila. Nikt nie zrozumie drugiej kobiety jakninna, która przechodziła przez to samo..
Mąż próbuje pocieszać, że na pewno będzie dobrze, że zobaczę, a ja z każdym miesiącem coraz bardziej w to wątpię..
Ale lipex..
Będzie dobrze, może jeszcze nie teraz, może za chwilę ale będzie dobrze, nie napiszę Ci że na pewno za chwilę będziesz w ciąży i wszystko będzie ok, chociaż bardzo Ci tego życzę, ale wierzę że nasz organizm i umysł potrafi sobie poustawiać wszystko tak czy inaczej.

Do góry