Anasta07
Fanka BB :)
Pij wodę z cytryną lub łykaj Wit C najlepiej niepowlekaną, pomaga z różnymi rzeczami w pęcherzu Ja na samiutkim początku ciąży też ciągle chodziłam siku, to normalne, ale zakwaszanie moczu nie zaszkodziDziewczyny że polecę angielskim 'the struggle is real' mój organizm dosłownie wariuje przy tej ciąży. Dziś w nocy dostałam takich dreszczy jakby ktoś chciał że mnie ten zarodek wytrzasnąć. Wręcz mną rzucało (nie wiem egzorcyzmy czy co? ) Miałam w życiu kilka szoków termicznych ale ten to jakiś kosmos. Rano obudziłam się mokra, takie ciepło a ja pod kołdrą po sam nos. Rano temp. 37.1. Teraz jest ok. Chciałam Was zapytać czy któraś w ciąży miała problemy z nerkami lub pęcherzem. Oczywiście sporo wody piję ponad 2l i często siusiam ale mam wrażenie że mój pęcherz się nie do końca opróżnia a do toalety chodzę bardziej z rozsądku bo nie czuję takiego parcia. No i nerki zaczęły mnie pobolewać od jakichś 2 dni. Oczywiście powiem o tym na wizycie ale mnie to zastanowiło bo nie miałam wcześniej takich sensacji. Miłego dnia wszystkim
No w ciąży to właśnie te wzmożone plamienia a w nadmiarze ogólnie siniaki, krwawienia różnego rodzaju wewnątrz organizmu. Jeśli nie ma faktycznej potrzeby lepiej nie brać od tak, do tego kontrolować regularnie układ krzepnięcia bo można przedobrzyć ze wszystkimi lekami rozrzedzającymi krew.Hey a jakie szkody może narobić heparyna i acard ?