K
Katijah
Gość
A twój dc aktualnie?Ja też za Was trzymam i za siebie tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A twój dc aktualnie?Ja też za Was trzymam i za siebie tez
Co w związku z twoimi wynikami zalecił ginekolog jak zajdziesz w ciążę?Cześć, kilka dni temu miałam dwie kreski a dzisiaj już krwawie. Już nie wiem co robić tyle razy to przeżyłam. Mam zespół antyfosfolipidowy, mthfr c677 homozygota, niedoczynność tarczycy.
18dc, nie mam pojęcia kiedy była owu i czy w ogóle była ale od 11dc są regularne stosunki a miałam czekać jeszcze ten cykl. I tak niewiadomo czy coś wyjdzie z tego, zobaczymy.A twój dc aktualnie?
Mam podobnie jakie masz zalecenia ? Powinnaś mieć heparynę że względu na zespół antyfosfolipidowy i acardCześć, kilka dni temu miałam dwie kreski a dzisiaj już krwawie. Już nie wiem co robić tyle razy to przeżyłam. Mam zespół antyfosfolipidowy, mthfr c677 homozygota, niedoczynność tarczycy.
Właśnie też jestem ciekawa co Twój ginekolog na to, jaki ma plan leczenia. Moja znajoma po drugim poronieniu zrobiła badania i też wyszła jej jakaś mutacja + problemy z tarczycą. Była umówiona z ginekologiem, że podczas trzeciej ciąży jeśli tylko test wyjdzie pozytywnie od razu musi zaaplikować heparynę + codziennie acard (wcześniej brała sporadycznie). Poskutkowało i teraz ma rocznego synkaCześć, kilka dni temu miałam dwie kreski a dzisiaj już krwawie. Już nie wiem co robić tyle razy to przeżyłam. Mam zespół antyfosfolipidowy, mthfr c677 homozygota, niedoczynność tarczycy.
Lekarza giną mam za 3 tygodnie jutro ogólny. Mieszkam w Niemczech. Brałam heparyne od pozytywnego testu, ass czyli acard, metylowane formy witamin kwas foliowy.Co w związku z twoimi wynikami zalecił ginekolog jak zajdziesz w ciążę?
Biorę I nicMam podobnie jakie masz zalecenia ? Powinnaś mieć heparynę że względu na zespół antyfosfolipidowy i acard
Heparyna od pozytywnego testu, ass czyli acard, witaminy metylowane. Ostatnio brałam też olej z wiesiołka do owulacji castagnus i herbatki ojca Grzegorza sroki.Mam podobnie jakie masz zalecenia ? Powinnaś mieć heparynę że względu na zespół antyfosfolipidowy i acard
Nie mogę znaleźć tutaj dobrego lekarza co pójdę nie chcą robić mi badań. Nawet nie chcą dać mi luteiny. Staram się o dziecko od 13 latWłaśnie też jestem ciekawa co Twój ginekolog na to, jaki ma plan leczenia. Moja znajoma po drugim poronieniu zrobiła badania i też wyszła jej jakaś mutacja + problemy z tarczycą. Była umówiona z ginekologiem, że podczas trzeciej ciąży jeśli tylko test wyjdzie pozytywnie od razu musi zaaplikować heparynę + codziennie acard (wcześniej brała sporadycznie). Poskutkowało i teraz ma rocznego synka