Carry88
Moderator
Spróbuję jutro rano zatestować albo pojutrze bo jutro o świcie się muszę zebrać i nie wiem czy się uda
Zrób test. Mój cykl po histero byl normalny i nic nie odczuwałam więc zatestuj.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbuję jutro rano zatestować albo pojutrze bo jutro o świcie się muszę zebrać i nie wiem czy się uda
Cześć dziewczyny, we wrześniu w 5tc miałam usuwana szyjkowa ciążę, bardzo rzadki rodzaj ciąży pozamacicznej. Boję się kolejnych ciąż, wszędzie czytam że po takiej ciąży są większe szanse na powtórkę [emoji3525] jak było i Was z kolejnymi ciążami, po pozamacicznej? W tym cyklu mam włączyć CLO. I boję się i jestem podekscytowana jednocześnie...
Żona kuzyna miała pozamaciczna i w niedługim czasie zaszła bez problemu w normalna ciążę, donosiła bez żadnych wspomagaczy, mała ma już rok, także uszy do góry będzie dobrze !Jak to ciężko tak nie czytać... Szukać info jak u innych dziewczyn było, chyba wsparcia szukam, że tym razem będzie dobrze. Lekarza mam świetnego i pełne zaufanie, że wie co robi... A jednak głowy wyłączyć nie potrafię
Ja wlansie jestem w trakcie biochemicznej, straszona byłam pozamiaciczna, a we wrześniu też miałam łyżeczkowanie po poronieniu i też straszna byłam zasniadem, a było puste jajo. Moja bratowa z mięśniakami miała powiedziane,że ma się cieszyć że ma jedno dziecko, bez szans na więcej, a miesiąc po tych słowach była w drugiej ciąży, Marcel ma prawie dwa lata. Mogłabym dużo takich historii tu opisać. Ale zwyczajnie, to jest wszystko nieprzewidywalne. I tka naprawdę większość historii kończy się w końcu dobrze. Ale rozumiem, że głowę ciężko wyłączyć, trzeba a jednak próbować.Cześć dziewczyny, we wrześniu w 5tc miałam usuwana szyjkowa ciążę, bardzo rzadki rodzaj ciąży pozamacicznej. Boję się kolejnych ciąż, wszędzie czytam że po takiej ciąży są większe szanse na powtórkę [emoji3525] jak było i Was z kolejnymi ciążami, po pozamacicznej? W tym cyklu mam włączyć CLO. I boję się i jestem podekscytowana jednocześnie...