reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cykle mam rozne wlasnie, potrafilam miec i 21 a bywalo i 35, takze rozpietosc mega jest, ostatnio 30, ale to po lyzeczkowaniu bylo, tak jak patrzylam wiecej bylo 25 26 .
Kurcze jak ja bym chciala byc taka nieswiadoma tego wszytskiego, jak przed tamta ciaza, a teraz moj mozg juz sie nakreca...
No to jak masz różne cykle to tym bardziej wszystko jest możliwe :) postaraj się być spokojna chociaż do jutra, beta rozjaśni sytuację :)

reklama
@agaaataaaa zrób betę i powtórz po 48h. Będziesz miała pewność. Ja po poronieniu miałam pierwsze dwa czy trzy cykle bardzo krótkie, coś koło 21dni.
No wlansie mi ciężko powiedzieć nawet kiedy powinnam dostać @ dlatego nie wiem. A myslicie ,że jest możliwość pozytywnego wyniku testu w 7 tyg po poronieniu? Podczas gdy niecały miesiąc po łyżeczkowaniu wynosilo HCG 7, 4? I po dwóch dniach był okres pierwszy?

No wlansie mi ciężko powiedzieć nawet kiedy powinnam dostać @ dlatego nie wiem. A myslicie ,że jest możliwość pozytywnego wyniku testu w 7 tyg po poronieniu? Podczas gdy niecały miesiąc po łyżeczkowaniu wynosilo HCG 7, 4? I po dwóch dniach był okres pierwszy?
Ja robiłam test ciążowy po zabiegu w 11 TC, kiedy skończyła mi się miesiączka i był.negatywny.

Według mnie to ciąża. Ale potwierdź betą

U mnie test ciążowy wyszedł pozytywny równo 7 tygodni od wyjścia ze szpitala po poronieniu i teraz jest z tego 38 tydzień ciąży. Więc jest taka możliwość :)
Trzymam kciuki! Zrób betę i po 48h powtórz j będziesz mieć pewność.

U mnie test ciążowy wyszedł pozytywny równo 7 tygodni od wyjścia ze szpitala po poronieniu i teraz jest z tego 38 tydzień ciąży. Więc jest taka możliwość :)
Trzymam kciuki! Zrób betę i po 48h powtórz j będziesz mieć pewność.
Dzięki 🥰 uspokoilyscie mnie trochę, chociaż dalej to wszytsko jest podejrzane dla mnie, ale kończę analizy i idę spać. Jutro pójdę na bete

No wlasnie i to mnie martwi :(
Az odkopałam mój test również z 23 dc.... Robiłam po południu.

Wygladal tak, kreska jest mocna. Więc to możliwe. Ja mam krótkie cykle i owu miałam chyba w 11 dc. Po poronieniu, przez burze hormonów jest możliwe, że wszystko wydarzy się szybciej.
Sprawdź Bete czy przyrasta i nie martw się na zapas [emoji8]
IMG_20200426_064143.jpeg

reklama
Az odkopałam mój test również z 23 dc.... Robiłam po południu.

Wygladal tak, kreska jest mocna. Więc to możliwe. Ja mam krótkie cykle i owu miałam chyba w 11 dc. Po poronieniu, przez burze hormonów jest możliwe, że wszystko wydarzy się szybciej.
Sprawdź Bete czy przyrasta i nie martw się na zapas [emoji8]Zobacz załącznik 1197684
Dzieki🥰 ide po pracy na betę, mam nadzieję, że dziś wynik będzie jeszcze

Do góry