Do tej pory było, że wszyscy szli na kwarantannę, bo mi jakoś na początku września pracownik ze względu na kontakt córki był na kwarantannie. A teraz zmienili, że tylko dziecko na kwarantannę, a ty bierz opiekuńczy albo kombinuj opiekę ;/
reklama
mohaaa
Fanka BB :)
Jestem po wizycie i jest wszystko dobrze następna wizyta za 3 tyg i w tym czasie mam tez prenatalne zrobić gin pytał czy chce zrobić badanie genetyczne, bo większość jego pacjentek po takich przejściach jak ja robi. Stwierdziłam, ze pewnie zrobię. Na koniec wizyty powiedział, ze to kosztuje 2700 zł teraz to już sama nie wiem? Nazywa się sanco chyba? Doradźcie
monika1708
A to są te dokładne co też plec pokazuja. Sanco, nifty...Jestem po wizycie i jest wszystko dobrze [emoji3059] następna wizyta za 3 tyg i w tym czasie mam tez prenatalne zrobić gin pytał czy chce zrobić badanie genetyczne, bo większość jego pacjentek po takich przejściach jak ja robi. Stwierdziłam, ze pewnie zrobię. Na koniec wizyty powiedział, ze to kosztuje 2700 zł [emoji2962] teraz to już sama nie wiem? Nazywa się sanco chyba? Doradźcie [emoji120]
Ja robiłam tylko Prenatalne. Na taki rarytas mnie nie stać [emoji12]
Paula919191
Sluchaj ja nie robiłam i myślę że dopiero jak na prenatalnych coś wyjdzie nie tak to wtedy chyba warto zrobic to badanie. Wcześniej bym nie robiłaJestem po wizycie i jest wszystko dobrze następna wizyta za 3 tyg i w tym czasie mam tez prenatalne zrobić gin pytał czy chce zrobić badanie genetyczne, bo większość jego pacjentek po takich przejściach jak ja robi. Stwierdziłam, ze pewnie zrobię. Na koniec wizyty powiedział, ze to kosztuje 2700 zł teraz to już sama nie wiem? Nazywa się sanco chyba? Doradźcie
mohaaa
A to są te dokładne co też plec pokazuja. Sanco, nifty...
Ja robiłam tylko Prenatalne. Na taki rarytas mnie nie stać [emoji12]
Dzięki ja kompletnie nie ogarniam tego. Czyli najpierw się umówić na prenatalne, potem w razie czego na tamte? Coś jeszcze polecacie? @Paula919191 Ty robiłaś prenatalne u tego, który on poleca u niego w klinice?Sluchaj ja nie robiłam i myślę że dopiero jak na prenatalnych coś wyjdzie nie tak to wtedy chyba warto zrobic to badanie. Wcześniej bym nie robiła
roki_1991
Ja też uważam że na ta Chwilę to zbędny wydatek. Zrób spokojnie prenatalne, A jak coś tam Cię zaniepokoi lub ryzyko z pappy wyjdzie bo to tylko głupia statystyka, to wtedy bym się dopiero zastanawiałaJestem po wizycie i jest wszystko dobrze następna wizyta za 3 tyg i w tym czasie mam tez prenatalne zrobić gin pytał czy chce zrobić badanie genetyczne, bo większość jego pacjentek po takich przejściach jak ja robi. Stwierdziłam, ze pewnie zrobię. Na koniec wizyty powiedział, ze to kosztuje 2700 zł teraz to już sama nie wiem? Nazywa się sanco chyba? Doradźcie
G
gość _199
Gość
Ja robiłam nifty i w kolejnej ciąży będę robiła znowu w 10 TC.Dzięki ja kompletnie nie ogarniam tego. Czyli najpierw się umówić na prenatalne, potem w razie czego na tamte? Coś jeszcze polecacie? @Paula919191 Ty robiłaś prenatalne u tego, który on poleca u niego w klinice?
Jestem po wizycie i jest wszystko dobrze następna wizyta za 3 tyg i w tym czasie mam tez prenatalne zrobić gin pytał czy chce zrobić badanie genetyczne, bo większość jego pacjentek po takich przejściach jak ja robi. Stwierdziłam, ze pewnie zrobię. Na koniec wizyty powiedział, ze to kosztuje 2700 zł teraz to już sama nie wiem? Nazywa się sanco chyba? Doradźcie
Ja jak byłam na badaniach prenatalnych to lekarka, która je wykonywała mówiła, że te testy z wolnego DNA się robi jak ryzyko z USG i testu Pappa wychodzi większe niż 1 do tysiąca. Wcześniej nie ma sensu. Spokojnie umów się na normalne prenatalne a później zobaczysz
Cieszę się, że wszystko super! Na kiedy Ci termin wychodzi?
kasiula222
Jej super wieści cieszę sie bardzo że po wizycie wszystko dobrze. Obym jutro też takie wieści przyniosła... a co do tych badań z doświadczenia z innej grupy w której mają takie dzieci jak ja ( córke niepełnosprawna) co robiły to badanie to nie wychodziły zgodne z prawdą a kosztują bardzo dużo.Jestem po wizycie i jest wszystko dobrze [emoji3059] następna wizyta za 3 tyg i w tym czasie mam tez prenatalne zrobić gin pytał czy chce zrobić badanie genetyczne, bo większość jego pacjentek po takich przejściach jak ja robi. Stwierdziłam, ze pewnie zrobię. Na koniec wizyty powiedział, ze to kosztuje 2700 zł [emoji2962] teraz to już sama nie wiem? Nazywa się sanco chyba? Doradźcie [emoji120]
reklama
mohaaa
Nie wiadomo, mój gin twiedzi, ze na tym etapie sie terminu porodu nie wylicza jeśli chodzi o termin z apki to około 11.06. Ulga niesamowita po wizycie tak jak mówicie, zrobię prenatalne, a potem ewentualnie pomyśle o tamtym, bo rozumiem, ze później tez mogę je zrobićJa jak byłam na badaniach prenatalnych to lekarka, która je wykonywała mówiła, że te testy z wolnego DNA się robi jak ryzyko z USG i testu Pappa wychodzi większe niż 1 do tysiąca. Wcześniej nie ma sensu. Spokojnie umów się na normalne prenatalne a później zobaczysz
Cieszę się, że wszystko super! Na kiedy Ci termin wychodzi?