reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A czy ta heparynę będę musiała brac przed ciąża czy zaraz po zobaczeniu dwóch kresek na teście?

Wiesz co, nie wiem jak dziewczyny przy tym biorą. Wydaje mi się że od testu, ale może też od owu? Zapytam na innym wątku i dam Ci znać ;) ale wcześniej niż od owu to na pewno nie. A te zastrzyki nie są takie straszne wcale

Dziewczyny mam problem. Wyjechałam dziś na święta,jestem u teściów i patrzę że zamiast wziąć cały blister progesteronu to wzięłam ten na wykończeniu w którym są 3tabletki a biorę 2 dziennie. W domu będę dopiero 26 popołudniu więc wychodzi na to że jutro i 25 wezme po jednej tabletce. Nie mam możliwości wrócić po nie bo to pareset km. Myślicie że trzeba panikować?w sumie to ja sama nie panikuje bo myślę sobie że poziom progesteronu badałam w zeszłym tygodniu jak robiłam pierwsza betę i był ładny ale czy jak normalnie biorę dwie a teraz po jednej przed 3dni to coś się zadzieje? Mam taką dziurę w głowie ostatnio,non stop o czymś zapominam, dziś zapomniałam ciast z lodówki na święta dobrze że po przejechaniu 15km sobie przypomniałam to wróciliśmy po nie.

reklama
Dziewczyny mam problem. Wyjechałam dziś na święta,jestem u teściów i patrzę że zamiast wziąć cały blister progesteronu to wzięłam ten na wykończeniu w którym są 3tabletki a biorę 2 dziennie. W domu będę dopiero 26 popołudniu więc wychodzi na to że jutro i 25 wezme po jednej tabletce. Nie mam możliwości wrócić po nie bo to pareset km. Myślicie że trzeba panikować?w sumie to ja sama nie panikuje bo myślę sobie że poziom progesteronu badałam w zeszłym tygodniu jak robiłam pierwsza betę i był ładny ale czy jak normalnie biorę dwie a teraz po jednej przed 3dni to coś się zadzieje? Mam taką dziurę w głowie ostatnio,non stop o czymś zapominam, dziś zapomniałam ciast z lodówki na święta dobrze że po przejechaniu 15km sobie przypomniałam to wróciliśmy po nie.
Jeżeli bierzesz zapobiegawczo, to myślę, że nic nie powinno się stać.

Do góry