Ojeju. Jestem przerażona tak myślałam.. Po 3 poronieniach już musiałam się zagłębić. A czy szansę na urodzenie zdrowego dziecka w przyszłości są duże przy takim schorzeniu?Pozytywny wynik, prawdopodobnie masz zespół antyfosfolipidowy i będziesz brała w ciąży heparynę
reklama
roki_1991
Fanka BB :)
Ojeju. Jestem przerażona tak myślałam.. Po 3 poronieniach już musiałam się zagłębić. A czy szansę na urodzenie zdrowego dziecka w przyszłości są duże przy takim schorzeniu?
Spokojnie, oczywiście że jest heparyna w ciąży i po problemie
Ufff. Dziękuję.Spokojnie, oczywiście że jest heparyna w ciąży i po problemie
A czy ta heparynę będę musiała brac przed ciąża czy zaraz po zobaczeniu dwóch kresek na teście?Spokojnie, oczywiście że jest heparyna w ciąży i po problemie
roki_1991
A czy ta heparynę będę musiała brac przed ciąża czy zaraz po zobaczeniu dwóch kresek na teście?
Wiesz co, nie wiem jak dziewczyny przy tym biorą. Wydaje mi się że od testu, ale może też od owu? Zapytam na innym wątku i dam Ci znać ale wcześniej niż od owu to na pewno nie. A te zastrzyki nie są takie straszne wcale
Dziękuję bardzo za odpowiedź i zainteresowanieWiesz co, nie wiem jak dziewczyny przy tym biorą. Wydaje mi się że od testu, ale może też od owu? Zapytam na innym wątku i dam Ci znać ale wcześniej niż od owu to na pewno nie. A te zastrzyki nie są takie straszne wcale
Lu_cy
Jasne że tak. Ciesz się że znalazłaś przyczynę! Wiesz na czym stoisz i co robić [emoji846]Ojeju. Jestem przerażona tak myślałam.. Po 3 poronieniach już musiałam się zagłębić. A czy szansę na urodzenie zdrowego dziecka w przyszłości są duże przy takim schorzeniu?
Paula919191
Dziewczyny mam problem. Wyjechałam dziś na święta,jestem u teściów i patrzę że zamiast wziąć cały blister progesteronu to wzięłam ten na wykończeniu w którym są 3tabletki a biorę 2 dziennie. W domu będę dopiero 26 popołudniu więc wychodzi na to że jutro i 25 wezme po jednej tabletce. Nie mam możliwości wrócić po nie bo to pareset km. Myślicie że trzeba panikować?w sumie to ja sama nie panikuje bo myślę sobie że poziom progesteronu badałam w zeszłym tygodniu jak robiłam pierwsza betę i był ładny ale czy jak normalnie biorę dwie a teraz po jednej przed 3dni to coś się zadzieje? Mam taką dziurę w głowie ostatnio,non stop o czymś zapominam, dziś zapomniałam ciast z lodówki na święta dobrze że po przejechaniu 15km sobie przypomniałam to wróciliśmy po nie.
reklama
Zabulinka_86
Jeżeli bierzesz zapobiegawczo, to myślę, że nic nie powinno się stać.Dziewczyny mam problem. Wyjechałam dziś na święta,jestem u teściów i patrzę że zamiast wziąć cały blister progesteronu to wzięłam ten na wykończeniu w którym są 3tabletki a biorę 2 dziennie. W domu będę dopiero 26 popołudniu więc wychodzi na to że jutro i 25 wezme po jednej tabletce. Nie mam możliwości wrócić po nie bo to pareset km. Myślicie że trzeba panikować?w sumie to ja sama nie panikuje bo myślę sobie że poziom progesteronu badałam w zeszłym tygodniu jak robiłam pierwsza betę i był ładny ale czy jak normalnie biorę dwie a teraz po jednej przed 3dni to coś się zadzieje? Mam taką dziurę w głowie ostatnio,non stop o czymś zapominam, dziś zapomniałam ciast z lodówki na święta dobrze że po przejechaniu 15km sobie przypomniałam to wróciliśmy po nie.