reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Sandra094 no szkoda, bo wiem, że czkalaś. Dobrze, że od razu. A Ty w ogóle jesteś na jakiś lekach? Wiem, że chłopców straciłaś późno i to nie z typowych przyczyn wczesnych poronień, ale to jest chyba wczesne kolejne?
Nie jestem na żadnych lekach. To moje pierwsze takie wczesne. Myślę że poprostu zarodek był felerny ;) ja tak naprawdę nie przejmuje się tym za bardzo. Zobaczymy co będzie dalej.

reklama
Może doradzicie jakieś kremy do ciała. Bardzo ostatnio na buzi i na nogach skora mi się wysuszyla A nie chce fasolce zaszkodzić

@Charlotte21 @coco07 @Dzoana88 ja wiem, że plamienie może oznaczać wszystko. Nie da się tego ot tak określić. Tylko najbardziej mnie zastanawia fakt, że beta jeszcze niska a on się uparł, że już coś powinno być widać. Wg moich obliczeń wczoraj powinna być ok. 600. Zrobie betę w poniedziałek i w środę. Zobaczymy. W czwartek mam wizytę. A jakby się coś działo to pojadę na IP.
Trzeba wierzyć że będzie wszystko dobrze, ale dobrze wiemy że co ma byc to i tak będzie. Ja bym na twoim miejscu nie szła na ta bete, do czwartku już blisko, pooglądaj jakies fajne filmy poczytaj książkę bądź dobrej mysli [emoji8]

Może doradzicie jakieś kremy do ciała. Bardzo ostatnio na buzi i na nogach skora mi się wysuszyla A nie chce fasolce zaszkodzić
Masło shea z Lullalove, akurat jest promocja na Black friday [emoji4] potem dla fasoli się przyda na buzię na mróz i do kąpieli jak troszkę dodasz to mieciutka skórka będzie.
Screenshot_20191120-122702_Messenger.jpeg

U mnie 28dc @ ma być 4 grudnia
Dziwne jest to że nic nie odczuwam ani w jedną ani w drugą stronę A zawsze przed @ bolał brzuch i piersi były po bokach bolesne nie wiem co myśleć ehh [emoji51]

Kochana przy tak niskiej becia nie ma szans że będzie cokolwiek widać. Beta muni być min 1000 żeby można było zobaczyć pęcherzyk, spokojnie [emoji8] Idź do innego gina.
@Charlotte21 @coco07 @Dzoana88 ja wiem, że plamienie może oznaczać wszystko. Nie da się tego ot tak określić. Tylko najbardziej mnie zastanawia fakt, że beta jeszcze niska a on się uparł, że już coś powinno być widać. Wg moich obliczeń wczoraj powinna być ok. 600. Zrobie betę w poniedziałek i w środę. Zobaczymy. W czwartek mam wizytę. A jakby się coś działo to pojadę na IP.

To się zdziwilam [emoji2] moj gin ma jeden z lepszych sprzętów, w dniu wizyty wynik bety 609 a stwiedzil że nie będzie robił usg bo przy tak nieksiej becie nic nie zobaczymy.
Wszystko tak naprawdę zależy od sprzętu, mój lekarz miał super usg bo to też do prenatalnych i przy becie 600 był pecherzyk. Musisz spokojnie poczekać, wiadomo im wyższa beta tym szybciej można znaleźć dzidzię

reklama
To się zdziwilam [emoji2] moj gin ma jeden z lepszych sprzętów, w dniu wizyty wynik bety 609 a stwiedzil że nie będzie robił usg bo przy tak nieksiej becie nic nie zobaczymy.
Wszystko zależy od sprzętu i umiejętności lekarza. Najważniejsze żeby z dzidziem było wszystko dobrze i żeby w końcu się ujawnił

Do góry