Dziewczyny ja słyszałam ostatnio ze tarczyca może płatać nam figle i w ciąży i po poronieniu ... znajoma która w tym siedzi (książki, artykuły medyczne itd) bo sama ma hashimoto, ostatnio dziwiła się ze dostałam euthyrox na podstawie samego tsh. Ja się cieszę bo i tak bardzo chciałam to tsh obniżyć, ale to podobno nieodpowiedzialne. Możliwe ze tarczyca „głupieje” ze względu na tak ogromne zmiany w naszym organizmie. Oczywiście jak najbardziej trzeba te hormony uregulować ale teraz myśle ze na podstawie konkretnych wyników całej tarczycy. Teraz ja jestem np w takiej sytuacji ze nie wiem czy to tsh spadło mi jak zaszłam w ciąże, a wzrosło jak poroniłam, nie wiem jak wyglądały moje ft3 i ft4 przed zażywaniem euthyroxu, bo nigdy tego nie badałam.. a Ty
@Paula919191 robilas cały komplet badań ?
@mohaaa Ja również mam nadzieje ze ta beta ma prawo już tak dużo nie rosnąć ... ale nie wiem dokładnie bo ja betę robiłam 2 albo 3 razy na samym początku i lekarka jak już zobaczyła serduszko powiedziała ze mam się już nie kłuć niepotrzebnie ... Noi nie wiem ile powinna wynosić w tym tygodniu
Trzymam kciuki [emoji3590]