justyndziuk
Fanka BB :)
Poronilam dwa razy w tym samych tygodniach. I tam w Rudzie przyjmują też na nfz tak? Dzięki za pomoc
W takim razie gin powinien bez problemu wystawić skierowanie. Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poronilam dwa razy w tym samych tygodniach. I tam w Rudzie przyjmują też na nfz tak? Dzięki za pomoc
Cieszę się że wróciło do normy. Oby ten cykl który się zaczął był cyklem owocnym.Jest i miesiączka! Moje normalne cykle wróciły do normy. Cztery miesiące od poronienia... Myślałam, że nigdy się nie doczekam. Więc tak jak podejrzewałam w tym cyklu miałam owulacje koło 19dnia. Podbrzusze bardzo mnie bolało, musiałam aż zażyć nospe. Tylko nie zauważyłam wtedy płodnego śluzu. Nie wiem czemu tak, ale zacznę brać wiesiołek tak gdzieś do 14dc, żeby nie przedobrzyć.
Nic z tego. Mój partner jest w trakcie przyjmowania chemii. Musimy szczególnie uważać. Dlatego cieszy mnie powrót do normalnych cykli. Łatwiej będzie rozpoznać owulke i ją ominąć.Cieszę się że wróciło do normy. Oby ten cykl który się zaczął był cyklem owocnym.
A rozumiem. No to dużo zdrowia dla partnera.Nic z tego. Mój partner jest w trakcie przyjmowania chemii. Musimy szczególnie uważać. Dlatego cieszy mnie powrót do normalnych cykli. Łatwiej będzie rozpoznać owulke i ją ominąć.
Tak, tak na NFZ ... ja tam dzwoniłam i powiedziałam jaka jest sytuacja i ze wyszła mi trombofilia, a ze jestem w trakcie starań o kolejne dziecko, to boje się ze się to powtórzy... dosyc szybko pani umówiła mnie na wizytę, coś koło 1,5-2 tygodni. Mąż załatwił to skierowanie (żeby zrobić nas za 1 razem, bez konieczności oczekiwania kolejnych dni) Noi pojechaliśmy ... a później już wieszPoronilam dwa razy w tym samych tygodniach. I tam w Rudzie przyjmują też na nfz tak? Dzięki za pomoc
Chodzę prywatnie więc pewnie mi nie wystawi. Ale poproszę lekarke pierwszego kontaktu to mi wystawi. Może być od niej nie?W takim razie gin powinien bez problemu wystawić skierowanie. Powodzenia
DziękiTak, tak na NFZ ... ja tam dzwoniłam i powiedziałam jaka jest sytuacja i ze wyszła mi trombofilia, a ze jestem w trakcie starań o kolejne dziecko, to boje się ze się to powtórzy... dosyc szybko pani umówiła mnie na wizytę, coś koło 1,5-2 tygodni. Mąż załatwił to skierowanie (żeby zrobić nas za 1 razem, bez konieczności oczekiwania kolejnych dni) Noi pojechaliśmy ... a później już wiesz ☺
Jeżeli jesteś po 2 stratach to na pewno należą wam się kariotypy. Ja dostałam to skierowanie od gina, a mąż od rodzinnego, tak jak wcześniej pisałam
Czy któraś z Was bierze lub brała jednocześnie luteinę i duphaston ?
Ja brałam od 7 tc. Duphaston odstawiłam po polowkowym usg, na pewno po 20 tc. A luteine bralam jeszcze w dniu porodu (34tc). Czemu pytasz?Czy któraś z Was bierze lub brała jednocześnie luteinę i duphaston ?