reklama
Wafle ryżowe sa nie wskazane. Mają wysoki indeks glikemiczyTakie coś jem i przeważnie z pomidorem ogórkiem chuda wędlina ser żółty nie smaruje niczym dodam czasami cebulę sałatę. Zobacz załącznik 973311Zobacz załącznik 973312Zobacz załącznik 973313
młoda1994
Fanka BB :)
A gdzie szukać tego indeksu glikemicznegoWafle ryżowe sa nie wskazane. Mają wysoki indeks glikemiczy
Szczerze teoretycznie powinno być na produkcie Link do: Indeks glikemicznyA gdzie szukać tego indeksu glikemicznego
Mi tak mówił diabetolog. Nie wiem ile w tym prawdy.Teraz właśnie czytałam że ryż i wafle ryżowe można jak najbardziej jeść przy redukcji ciała. I w necie jest napisane że mają IG niskie
Ja tylko w czasie ciąż stosowałam dietę cukrzycową, ale mi moja diabetolog nie zabraniała wafli ryżowych.
Wg strony wafle ryżowe mają ig 64, ale to pewnie też zależy od danego produktu (czasem producenci podają wartości na opakowaniach). Najlepsze byłyby z ryżu brązowego.
Wg strony wafle ryżowe mają ig 64, ale to pewnie też zależy od danego produktu (czasem producenci podają wartości na opakowaniach). Najlepsze byłyby z ryżu brązowego.
młoda1994
Właśnie na Internecie pisze że ryż brązowy ma średni IG A ryż biały ma niski IG A chce zastosować narazie jakaś sama dietę żeby schudnąć parę kilo przed wizytą u dietetykaJa tylko w czasie ciąż stosowałam dietę cukrzycową, ale mi moja diabetolog nie zabraniała wafli ryżowych.
justyndziuk
reklama
Jest w ogóle możliwa refundacja? Większość klinik oferuje konsultacje telefoniczną a my byśmy woleli się spotkać i porozmawiać.@M@lly polecam tez GodulaHope w Rudzie Śląskiej.
Ja kariopyty miałam refundowane, ale mąż płacił 200 zł za wizytę i 400 za badanie kariotypów. Odebranie wyników jest w konsultacji z genetykiem.
Dzięki popatrzę. A polecasz kogoś konkretnie od nich?