Dzoana88
Fanka BB :)
Mój miał takie wyniki .... Trochę słabe...Jedyne co mnie tu zastanawia to ta niska koncentracja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój miał takie wyniki .... Trochę słabe...Jedyne co mnie tu zastanawia to ta niska koncentracja
Leżałam w szpitalu w Żorach, na Śląsku. Do pielęgniarek i dwóch lekarzy nic nie mam, ale ta jedna babka która miała dyżur w sobotę nie powinna wykonywać tego zawodu z pewnością.@Psiara1996 tak jak czytam co się dzieje w tych szpitalach co jesteście to niedowierzam. Skąd jesteś? Najważniejsze, że plamienia ustaly. Z tego co pamiętam to w czwartek masz wizytę szybko zleci i będziesz wiedziała coś więcej ❤
A morfologia?
Też taki wynik procentowy, który mówi o budowie. Czasem wszystko jest ok, a ta budowa jest do dupy. Zrobiłaś zdjęcie wszystkiego?Jaka morfologia? Nic takiego tu nie pisze, a badania są rozszerzone
Mój miał takie wyniki .... Trochę słabe...Zobacz załącznik 960435
A pamiętasz jak się nazywa ?Leżałam w szpitalu w Żorach, na Śląsku. Do pielęgniarek i dwóch lekarzy nic nie mam, ale ta jedna babka która miała dyżur w sobotę nie powinna wykonywać tego zawodu z pewnością.
Też taki wynik procentowy, który mówi o budowie. Czasem wszystko jest ok, a ta budowa jest do dupy. Zrobiłaś zdjęcie wszystkiego?
Edit: już widzę 5.8% jest ok :-) to nie musisz się martwić
Wyniki eleganckie :-) nic tylko działaćTak, wszystko
Mój chyba ma mało ruchliwe te plemniczki... jakies leniuchyNo widzisz, tam gdzie mój miał 17 mln, twój ma 29 mln ... to spora różnica