reklama
Kikyo
Fanka BB :)
@Paula919191 w rzeczywistości nawet wyraźniejsza niż na zdjęciu
@Takaja123 @coco07 dziękuję
Jak zrobię betę na pewno dam znać!
Ale przyznam, że obawa jest, że skończy się szczęście tak szybko jak ostatnio...
@Takaja123 @coco07 dziękuję
Jak zrobię betę na pewno dam znać!
Ale przyznam, że obawa jest, że skończy się szczęście tak szybko jak ostatnio...
Charlotte21
Ja po zabiegu od razu dostałam okresu i kolejny był dokładnie po 30 dniach (A mam cykle 28-29). Także trzeba czekać może jak Ci okres nie przyjdzie to warto zrobić hormony. ?Hej dziewczyny.jestem po zabiegu,powiedzcie mi,mam zrobic test za 3 tygodni czy nie ma juz hormonow,jak nie bedzie to co wtedy? Mam poprostu czekac na okres?nie wiem za bardzo jak obliczac cykl,chcialabym zaczac robic testy owu ale to chyba bez sensu jeszcze?
Im bliżej godziny zero, tym bardziej się denerwuje... Dziś 33+1. Znowu mam bardzo dużo wodnistej wydzieliny i znowu schizy czy to przypadkiem nie są wody... A tak poza tym to jest całkiem okej. Fakt, trochę już ciężko, boli czasem brzuch czy plecy, ale poza zgaga która działa bardzo na nerwy, to nie mogę narzekać
Niestety co do tych nóg to ciężko mi coś powiedzieć. Jedyne co mi przychodzi do głowy, to może spróbuj leżeć mając nogi wyżej niż resztę ciała. Zawsze możesz zadzwonić do gin żeby coś podpowiedział
Umów się do innego endo albo pogadaj z ginem. Taka tarczyca jeszcze nie jest groźna, ale na pewno łatwiej jak tsh jest trochę niższe
Natomiast co do witamin, to z mojej obserwacji jod właśnie bardzo dobrze wpłynął na moje tsh, które spadło jakoś z 2 na 1.56. Ale czy tak na prawdę to on zadziałał to pewności mieć nie mogę.
Jejku jak dobrze, że już tak daleko jesteś pamiętam Twoje początki. Jeszcze 3 tygodnie i będzie już donoszone trzymam kciuki za łagodny poród powodzenia!
Lu_cy
Z tym jodem to zarówno ginekolog jak i endokrynolog mówili mi, że w ciąży jak najbardziej wskazane witaminy dla ciężarnych zawierające jod.
Powiem Wam że to niekoniecznie tak jest z tym jodem. Ja go nie biorę, ale wszystko konsultuje ze swoim lekarzem. I to jest tak jak z witamina A, wystarczy to co z pożywienia. Nie ma konieczności brać tych witamin z jodem, bo one częściej więcej szkody niż pożytku robią.Właśnie moja ginekolog ciągle powtarza ze mam brać ta pregne plus a jest tam jod dlatego teraz sama sie wystraszyłam czy dobrze robie, bo moze mam wysokie tsh a nawet nie wiem bo ostatnio robilam jakoś w listopadzie
annkow111
@Paulina97 widzę ze masz podobnie do mnie z tym ze mam do okresu 5 dni ale chyba nie wytrzymał i w poniedziałek zrobie test.
Jajniki mnie bolą, ale mnie od czasu poronienia bolą ciągle więc nadzieję sobie robię. I dzisiaj dodatkowo mam bardzo dużo gęstego białego śluzu (albo moze wydaje mi się ze mam go dużo.. ) a w jak byłam w ciąży właśnie taki miałam z dnia na dzień coraz gorzej ze mną. Nie lubię tych dni oczekiwania ...
Jajniki mnie bolą, ale mnie od czasu poronienia bolą ciągle więc nadzieję sobie robię. I dzisiaj dodatkowo mam bardzo dużo gęstego białego śluzu (albo moze wydaje mi się ze mam go dużo.. ) a w jak byłam w ciąży właśnie taki miałam z dnia na dzień coraz gorzej ze mną. Nie lubię tych dni oczekiwania ...
Ostatnia edycja:
Dzoana88
Ja mam właśnie ten zestaw [emoji6]Zwykle z allegro najtańsze tez dobre 50 szt + 5 ciążowe polecam wychodzi owulacja
Paulina97
A ja wlasnie jestem mokra ale luzu nie mam takiego kremowego jak wczesniej bylam dlatego mysle ze dostane @@Paulina97 widzę ze masz podobnie do mnie z tym ze mam do okresu 5 dni ale chyba nie wytrzymał i w poniedziałek zrobie test.
Jajniki mnie bolą, ale mnie od czasu poronienia bolą ciągle więc nadzieję sobie robię. I dzisiaj dodatkowo mam bardzo dużo gęstego białego śluzu a w jak byłam w ciąży właśnie taki miałam
reklama
annkow111
@Paulina97 trzymam kciuki żebyś sie mylila