reklama
Paula919191
Fanka BB :)
Hej dziewczyny,ja za 3dni zatestuje, jeśli @nie przyjdzie,ale mało okazji było ku temu, żeby nie przyszła więc raczej się jej spodziewam . A już po @marcowej bierzemy się ostro do roboty
Czytam Wasze posty o tym, jak już blisko jesteście do rozwiązania, oglądam zdjęcia maluchów i wierzę, że dla każdej z nas jest nadzieja. Bardzo to budujące. I strach jest jakby mniejszy..
Ja odebrałam wynik homocysteiny-jest ok bo 5,5,tarczyca w końcu idealnie bo 1,6 więc po ostatnich zawirowaniach jestem zadowolona,mocz w końcu też bez żadnych bakterii, dziś może już będzie wolne białko s do odbioru także czekam.
Czytam Wasze posty o tym, jak już blisko jesteście do rozwiązania, oglądam zdjęcia maluchów i wierzę, że dla każdej z nas jest nadzieja. Bardzo to budujące. I strach jest jakby mniejszy..
Ja odebrałam wynik homocysteiny-jest ok bo 5,5,tarczyca w końcu idealnie bo 1,6 więc po ostatnich zawirowaniach jestem zadowolona,mocz w końcu też bez żadnych bakterii, dziś może już będzie wolne białko s do odbioru także czekam.
roki_1991
To i ja przedstawię wam nasz Cudcud od pierwszych 2 kreseczek na teście bo pojawił się w miesiącu w którym nic podobno nie było nie było owulacji a końcówka to największy cud. Urodził się 01.03.2019r o 14.40 Wojtuś 3110g i 55cmZobacz załącznik 948347
Zaraz po przyjściu na świat położna odbierająca poród powiedziała że prawdziwy cud że mam za co Bogu dziękować ponieważ malutki był owinety 4 razy pempowina wokół szyi i supeł jeszcze był na pempowinie powiedziała że cud że się nie udusil.
Warto walczyć i wierzę że każdej staraczce tu na forum uda doczekać się takiego Cudu
Monia, synek jest cudowny bardzo mocno ci gratuluję cieszcie się sobą i wracaj do formy
Super te wyniki, trzymam kciuki za resztęHej dziewczyny,ja za 3dni zatestuje, jeśli @nie przyjdzie,ale mało okazji było ku temu, żeby nie przyszła więc raczej się jej spodziewam . A już po @marcowej bierzemy się ostro do roboty
Takaja123
@Paula919191 według mnie wyniki są Oki powodzenia przy staraniach
raz_dwa_trzy
Gratulacje!!! Pamiętam Twoje dwie kreseczki cieszcie się sobą, tulcie się i bądźcie zdrowi wszystkiego dobrego!To i ja przedstawię wam nasz Cud[emoji3590]cud od pierwszych 2 kreseczek na teście bo pojawił się w miesiącu w którym nic podobno nie było nie było owulacji a końcówka to największy cud. Urodził się 01.03.2019r o 14.40 Wojtuś 3110g i 55cmZobacz załącznik 948347[emoji3590]
Zaraz po przyjściu na świat położna odbierająca poród powiedziała że prawdziwy cud że mam za co Bogu dziękować ponieważ malutki był owinety 4 razy pempowina wokół szyi i supeł jeszcze był na pempowinie powiedziała że cud że się nie udusil.
Warto walczyć i wierzę że każdej staraczce tu na forum uda doczekać się takiego Cudu [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Monia przesliczny synek, serdeczne gratulacje
Dziekuje wam wszystkim za wsparcie, jak zawsze mozna na was liczyc, uwielbiam ten watek bo wszystkie jestescie bardzo wyrozumiale i pomocne no i znamy sie juz tyle czasu... az samej mi sie wierzyc nie chce ze pierwsza ciaze po synach stracilam juz 4 lata temu, potem 2 lata kiedy nie zachodzilam wogole w ciaze a potem kolejne 4 poronienia pod rzad...
Teraz jeszcze to przesilenie wiosenne. W uk wogole ten rok byl straszny, jesien ciagnie sie od pazdziernika, ciagle praktycznie ta sama pogoda i srednia temperatur to jakies 10 stopni, jak ja marze zeby skonczyl sie juz ten marzec i zeby w koncu skonczyla sie ta szarowka bo naprawde idzie kota do glowy dostac.
Dziekuje wam wszystkim za wsparcie, jak zawsze mozna na was liczyc, uwielbiam ten watek bo wszystkie jestescie bardzo wyrozumiale i pomocne no i znamy sie juz tyle czasu... az samej mi sie wierzyc nie chce ze pierwsza ciaze po synach stracilam juz 4 lata temu, potem 2 lata kiedy nie zachodzilam wogole w ciaze a potem kolejne 4 poronienia pod rzad...
Teraz jeszcze to przesilenie wiosenne. W uk wogole ten rok byl straszny, jesien ciagnie sie od pazdziernika, ciagle praktycznie ta sama pogoda i srednia temperatur to jakies 10 stopni, jak ja marze zeby skonczyl sie juz ten marzec i zeby w koncu skonczyla sie ta szarowka bo naprawde idzie kota do glowy dostac.
@roki_1991 A dziękujemy za pamięć u nas wszystko w porządku , Maksik zdrowy cały czas , zębów na razie brak A ma już 8 mc , no ale nie ma co się przejmować, kiedyś wyjdą pełza wszędzie i próbuje już raczkować, czasami mu wychodzi, wspina się i wszędzie gdzie może wstaje i ciągle się śmieje jest mega głodomorem i uwielbia jedzonko chyba zjadłby wszystko A jak Ty się czujesz? Jak dzidziuś?? Który to już tc ??
reklama
kb.karola90
Ale Maksiu jest śliczny i oczka jakie ma podobne do mamusi. I jestem w szoku ze on ma już 8 miesięcy dopiero co się urodził@roki_1991 A dziękujemy za pamięć u nas wszystko w porządku , Maksik zdrowy cały czas , zębów na razie brak A ma już 8 mc , no ale nie ma co się przejmować, kiedyś wyjdą pełza wszędzie i próbuje już raczkować, czasami mu wychodzi, wspina się i wszędzie gdzie może wstaje i ciągle się śmieje jest mega głodomorem i uwielbia jedzonko chyba zjadłby wszystko A jak Ty się czujesz? Jak dzidziuś?? Który to już tc ??Zobacz załącznik 948411Zobacz załącznik 948412