reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@annkow111 ja też po stracie czuję jajnik co jakiś czas, wczesniej tylko w trakcie owu więc moglam dokładnie określić kiedy ona jest, a teraz się gubię... Ale po boli mnow brzuch przez prawie 2 dni promieniuje aż do pleców. Przynajmniej tak było dwa ostatnie cykle. W tym juz 17dc i ciągle tylko kłucia

reklama
@Marika92 macie niesamowite oczy. Maksiu ma je po tobie. Oj beda w nich tonely kobiety [emoji4]
Oj tak :) oczka ma po mnie ale ogólnie podobny do Michała.. zdjęcie jego i Maksia
20190304_110708.jpeg

@annkow111 Ja nie mówiłam, bo nie widziałam w tym problemu.. tak jak mówię, ja ten ból miałam regularny, dopiero w tym cyklu zaczęło bolec mnie wcześniej ale myślałam, ze może pęcherzyk tak rośnie i może owu będzie po prostu wcześniej. Noi chyba była wcześniej bo @ tez przyszła 2 dni wcześniej niż powinna...
Także ja z cała pewnością zaczęłam już nowy cykl, już testować nie zamierzam:no2: a wy, staraczki jak tam? Fajnie byłoby ujrzeć w końcu u którejś 2 kreski, może jakoś by to przeszło na pozostałe ;) ostatnio krążyło po fb ze ciąża jest zaraźliwa, takze dajecie dziewczyny!:D:D

@annkow111 Ja nie mówiłam, bo nie widziałam w tym problemu.. tak jak mówię, ja ten ból miałam regularny, dopiero w tym cyklu zaczęło bolec mnie wcześniej ale myślałam, ze może pęcherzyk tak rośnie i może owu będzie po prostu wcześniej. Noi chyba była wcześniej bo @ tez przyszła 2 dni wcześniej niż powinna...
Także ja z cała pewnością zaczęłam już nowy cykl, już testować nie zamierzam:no2: a wy, staraczki jak tam? Fajnie byłoby ujrzeć w końcu u którejś 2 kreski, może jakoś by to przeszło na pozostałe ;) ostatnio krążyło po fb ze ciąża jest zaraźliwa, takze dajecie dziewczyny!:D:D

Ja niestety też zaczelam 1dc ... także testu też robić nie muszę. Jakiegos mam doła.

@Takaja123 @coco07 @Paulina97 @Jivka a mowilyscie o tym swoim lekarzom? Bo według mojej wszystko jest ok, ze po prostu jajniki pracują a ja się bałam ze to oznaka ze coś się dzieje niedobrego
Mowiłam ale powiedziała ze to normalny wszystko u mnie w porządku. Odkąd odstawilam antykoncepcje co miesiąc czuje. Mowila mi ze to po prostu owulacja ale dzięki temu wiem czy przyszla dzien wcześniej czy później i ulatwia starania. W tym miesiącu np czułam jajnik w 13 i 14 dc a miesiac wczesniej w 15 i 16 dc. Tylko nie wiem czy bol jest w trakcie owulacji przed czy po..

@Dzoana88 Trzymaj się kochana! Mi tez nie jest lekko, bo tak bardzo chciałabym ujrzeć już te 2 kreseczki, ale trzeba myśleć pozytywnie i włączyć tryb nadzieji na kolejny cykl przecież kiedyś musi zaskoczyć! A póki co, przed nami Dzień kobiet ;) zaplanuj jakieś wyjście z przyjaciółkami i oderwij myśli od tego wszystkiego ...

@annkow111 ja nie mówiłam bo nie widuję się z lekarzem [emoji16] on chce mnie widzieć dopiero w ciąży [emoji14] chyba że do czerwca nie zajdę. Staram się nie znajdować na siłę problemów, jak organizm będzie gotowy to zaskoczy i tyle [emoji4]

@Dzoana88 @coco07 przytulam Was mocno [emoji3590][emoji3590]

reklama
@annkow111 nie ja nic nie mówiłam wyleciało mi to z głowy ale ogólnie jest wszystko w porządku :)

@Dzoana88 tule Cię ❤️ nie martw się trzeba mieć nadzieję, że następny cykl będzie szczęśliwy :) ja mam 33dc i czekam czy @ przyjdzie czy nie. Biorę cały czas luteine

@coco07 też to czytalam :D to która zaskoczy nas pozytywnym testem? ❤️

Ostatnia edycja:
Do góry