Oczekujaca123
Fanka BB :)
I to mialas 1 po 30zl? I tak tanioBadalam przeciwciała antykardiolipinowe IgG i IgM na razie.
Jeszcze sa inne przeciwciala na zespol ja jeszcze mam beta2kardiolipidowe czy jakos tak tez igg igm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to mialas 1 po 30zl? I tak tanioBadalam przeciwciała antykardiolipinowe IgG i IgM na razie.
Może jeszcze za wcześnie.
Ja wyników nie wiedziałam przekazał jedynie przez telefon może i dobrze bo musiałam za prywatną wizytę zapłacić.Ja też się nie dowiedziałam. U mnie było napisane: fragmenty doczesnej i pojedyncze kosmki łożyskowe.
Ja miałam podobne z aptekiMiał ktoś takie testy owu z allegro?Zobacz załącznik 913873
Ja miałam podobne z apteki
Ciekawe czy są tak samo miarodajne jak te z aptekiMiał ktoś takie testy owu z allegro?Zobacz załącznik 913873
Pewnie cena chociaż ja je kupiłam za 5 złbo sie zastanawiam czy te z allegro sie różnią coś od tych z apteki
no wlasnie...Ciekawe czy są tak samo miarodajne jak te z apteki