reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kb.karola90 zobaczysz będzie dobrze te mdłości o tym świadczą.Ja na początku jak robiłam betę też dwa dni miałam rano takie plamienie.Myślałam że będzie tak samo jak wcześniej ale na szczęście wszystko ustało.Dziś jestem w 15 tyg. i póki co wszystko ok a jutro kolejna wizyta.

reklama
@kb.karola90 zobaczysz będzie dobrze te mdłości o tym świadczą.Ja na początku jak robiłam betę też dwa dni miałam rano takie plamienie.Myślałam że będzie tak samo jak wcześniej ale na szczęście wszystko ustało.Dziś jestem w 15 tyg. i póki co wszystko ok a jutro kolejna wizyta.
Dzisiaj wszystko się okaże :) ale mam nadzieje ze będzie dobrze :) i trzymam kciuki za Twoją wizytę :)

@membaris ciężko w te upały. Wczoraj to mnie tak rołożyło że szok. I to o dziwo najbardziej moje standardowe boleści czyli w dole kręgosłupa. Masakra jakaś normalnie. Mało co funkcjonowalam wczoraj. Potem gorąco w nocy, dziś wizyta więc głowa nabita w wyniku czego praktycznie nie przespana noc. Mój M już torby dziś zabrał bo gdyby chciała mnie zostawić... oby nie. Wolę w domu leżeć chociaż do terminu. Potem to już w sumie może bezpieczniej w szpitalu. A jak u Ciebie?

@ivvonka poranna modlitwa za Was i myślami jestem cały czas z Wami. Oby nie było żadnej operacji. Oby wszystko było dobrze i niech dobrze córcia zniesie tą narkoze. Buziaki dla Was.

@roki_1991 może to faktycznie hormony jak @Totois30 pisze. Bardzo Ci tego życzę.

@kb.karola90 czekamy na wynik bety. Na pewno będzie wysoki a to tylko formalność. Szczęśliwej, nudnej ciąży.

@ivvonka trzymam kciuki...

Ja wczoraj ponownie zaliczylam szpital, bo bole mi sie nasilily i miałam delikatne plamienie. Pani doktor mi tylko.progesteron zalecila, zrobiła usg i jak na razie wyglada to.dobrze, bo pojawil sie pecherzyk zoltkowy, ktorego nie bylo.wcześniej. Ale kazdy dzien to dla mnie ogromny stres. Bardzo bym chciala donosic ta ciążę.

@ivvonka Myślę o Was! A jak się ma poza tym Alusia? I jak ty się czujesz po cc? Pamiętaj - nawet jeśli operacja będzie potrzebna, to ona jest po to, by Wam pomóc.

@patuśka Niestety muszę Cię zmartwić, ale ten stres będzie towarzyszył już do końca. Musisz go sobie jakoś oswoić. Może zabrzmi to okrutnie, ale ja jestem zdania, że jeśli coś ma pójść nie tak, to lepiej wcześniej niż później.

@annna1986 Witaj! A lekarz miał porządne USG? Może mu gdzieś ta kropeczka uciekała i stąd nie mógł dobrze ocenić bicia serduszka. Zresztą to jeszcze bardzo wczesna ciąża. Ja bym poszła pod koniec tygodnia jeszcze raz na wizytę, by zobaczyć jak się kropek ma.

@Oczekujaca123 No "ładny" komplet mutacji Ci wyszedł. Mam nadzieję, że na dobrego genetyka trafisz i niedługo będziesz się cieszyć z dwóch kreseczek!

reklama
Cześć dziewczyny! Trochę mnie nie bylo,ale to co najwazniejsze mnie nie ominelo!! A wiec @ivvonka z CALEGO SERDUCHA gratuluję Ci tak slicznej krolewny!! Mala jest przesliczna i teraz juz bedzie wszystko dobrze. Musi ❤ to dzieciętko nalezy Ci się jak malo komu (patrzac jacy ludzie bezproblemu maja dziecko za dzieckiem- czesto niechciane) trzymam za Was mocno kciuki, dawaj Mała,dawaj ! Zeby jak najszybciej byc z Mamcią w domu!!!

W ogole to wszystkie w cztery mialysmy podobny termin porodu i patrzac na to ze Ivvonka ma juz to szczęscie po drugiej stronie brzuszka sama zdaje sobie sprawę ze u nas to juz, za moment moze być dzidzia! Ja tez juz nie moge sie doczekac ;-) u mnie jutro 39tc woow! Czuje sie dobrze, oprocz spuchnietych nog i bolu spojenia lonowego ale czekam z niecierpliwoscią :-) maly ma 2900gram kawal dzidzi ;-) ciekawe ktora zaraz po Ivvonce da znać ze malenstwo juz po drugiej stronie? @membaris ? @muza_ton ? :-D aaa potem juz czekanie na @Totois30 bo chyba ona w kolejce? :-D i pozniej to juz noworoczne dzieciaczki chyba? ;-)
@kb.karola90 gratulacje ciazy! Trzymam kciuki za pozytywny rozwoj ciazy i maluszka :* w ogole za wszystkie male fasolinki kciuki i za te, ktore niebawem (NA PEWNO) pochwala sie dwukreskowym testem ❤
A u mnie juz taki brzuszek, mam nadzieje ze nast zdj juz bedzie synka :-)
received_682412842156260.jpeg

Załączniki

• received_682412842156260.jpeg
    received_682412842156260.jpeg
    92,4 KB · Wyświetleń: 136
Do góry