reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kciuki za staraczki;)
@kb.karola90 jakis dziwny ten wasz kolega chodzi mi o to sledzenie Was moze byc i spoko no ale na sile sie wpraszac do kogos ehh widac ze brakuje mu polowki.
Poza tym te podteksty do Ciebie jakies tez dziwne co na to Twoj facet mkj chyba nie bylby zadowolony z takich tekstow od kolegi.

reklama
@ivvonka @zosiak ogólnie tego gościa wszyscy maja za takiego dziwaka. Poza tym mój M wie ze ja bym go kijem nie tkneła a raz i tak już ode mnie po łapach dostał a gadać to on sobie może.
Już mojemu dzisiaj powiedziałam że ma się cieszyć ze to on z tym kumplem dzisiaj gadał a nie ja bo ja to bym mu dzisiaj powiedziała co o nim myślę i to tak ze gościu mógłby się z tego nie pozbierać :p
Kurcze ja rozumiem ze on mieszka sam i nie wie jak to jest jak się mieszka z kimś i cieszy się jak ktoś do niego przyjedzie w każdej chwili ... ale mnie to już na maksa wkurza i naprawdę przy następnej okazji mu powiem żeby tak nie robil...

Dziewczynki jestem po wizycie. Wszystko dobrze! Pęcherzyk jest już w macicy a w nim mały cudny ludek! Plamienia już nie ma. Zwiększona dawka duphastonu 3x1, odpoczynek i kolejna wizyta 9.05 Ale się cieszę!!! Bałam się kolejnej ciąży pozamacicznej. Może tym razem góra się nade mną zlituje.

reklama
<Jagoda> u mnie niestety nie wykryi wczesnie cp a chodzilam do lekarza od 4tc i w 8tc pekla mi i nie obylo sie bez laparoskopii:/

Do góry