reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kari21 współczuje z całego serca. Gdybym tylko mogła to leżała bym tam razem z Tobą i pociskala Ci durnoty aby Cię rozbawic.Ale spróbuję. Wyobraź sobie że za jakieś dwa miesiące kupię sobie czapki dla ok rocznego dziecka i będę wiązać zamiast biustonosza :-) uważam że robisz wszystko co możesz i nic więcej nie możesz poza ewentualnym wyciszeniem i uspokojeniem. A to nie jest łatwe. Lecz proszę Cię próbuj bo Dzidzia czuje wszystkie Twoje rozterki. Jest silna i nie da się łatwo. Spróbuj myśleć że będzie dobrze

reklama
@kari21 dziewczyny dobrze mowia, nie kladz rak na brzuch, nie masuj, bo to moze wywolac skurcze. Lez spokojnie ze swobodnie wyprostowanymi nogami, a nie podkurczonymi mocno. Niezwykle trudne, ale staraj sie odstresowac, bo psychika tez moze powodowac skurcze. A brazowa krew w tym ukladzie to ewakulujacy sie krwiak, brazowa krew to stara krew. A sobota Slonko juz jutro...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trzymam za wszystkie kciuki.
@kari21 tzrymaj sie dziewczyno juz tyle wytrwalas lekarze spisali na strate ciaze wiec dzidzia jest silna tak samo Ty a jesli jest krwiak to dobrze zw plamisz bo sie ewakuuje spokojnie ;)
@AgaB33 pokaz brzuszek ;)
Ktora testuje teraz ostatnik cos przestuj na calym baby boom...

@zosiak no kurczak ciężko. Właśnie debatowalam przed lustrem bo chciałam spełnić Twoją prośbę ale no nie przełamie się, nie dam rady opublikować mojego benca. Sorki

Hej dziewczyny,
Nadrabiam i czytam że wszystkie fasolki dobrze się trzymają, @kari21 ma wyjątkowo silnego zawodnika !! :) Nieustająco trzymam kciuki.
Ja wczoraj robiłam kontrolne badanie poziomu bety Hcg i dziś paczam a tu 61,1, I trochę mnie to niepokoi, bo od poronienia minęło już prawie 5 tygodni :/ Z tego co czytałam u większości dziewczyn najdalej po miesiącu nie było już śladu po ciążowej becie. Może któraś mądra głowa wie coś na ten temat?
P.S. Kolejna ciąża wykluczona bo nie było działań ku temu :p
U mnie beta spadala ponad 2 miesiace. Zrob za tydzien i sprawdz czy spada.

Witamy forumowe ciocie, walcze dalej dzielnie i rosne. Krwiak nie jest calkiem przy malenstwie wiec jakies tam szanse sa, mamy lezec i vrac wszystko jak fo tej pory. Trzynajcie nadal kciuki.
1521288738-13bfa5c076e44fda-aaaaaa.jpeg

Witamy forumowe ciocie, walcze dalej dzielnie i rosne. Krwiak nie jest calkiem przy malenstwie wiec jakies tam szanse sa, mamy lezec i vrac wszystko jak fo tej pory. Trzynajcie nadal kciuki.
1521288738-13bfa5c076e44fda-aaaaaa.jpeg
Cudowne wieści! Kciuki zacisniete mocno!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry