reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane dziekuje :) za tydzien przylatuje tesciowa odciazyc mnie calkiem od wszystkiego. Uradowana z kolejnego wnuka powiedziala ze bedzie sprzatac gotowac i na rekach nnie nosic i moze cionajmniej tak do maja [emoji23] dla mnie super ale mina mojego meza warta miliona... za mama swoja nie przepada i mowi ze po tygodniu osiwieje. Tak ze oby tydzien jeszcze i bede odciazona od wszystkiego.

reklama
Witam mam do was pytanie. Jestem po dwóch poronieniach obecnie jestem w koleinej ciąży i pierwsza beta wyszła 217.34 i po 48h wyszedł mały przyrost 256.26 czy kiedyś któraś miala tak mały przyrost i było ok ?

Ostatnia edycja:
Wkesj mam do was pytanie. Jestem po dwóch poronieniach obecnie jestem w koleinej ciąży i pierwsza beta wyszła 217.34 i po 48h wyszedł mały przyrost 256.26 czy kiedyś któraś miala tak mały przyrost i było ok ?
Witaj wśród nas. Chyba żadna z nas nie miała tak małego przyrostu :-( pp 47 godzinach bhcg powinna być wyższa o co najmniej 60%.... Czy badanie jest z dzisiaj? Jeśli tak powtórz w poniedziałek, zobaczysz jak wygląda sprawa. Może to błąd laboratorium, a jeśli nie to niestety nie rokuje ten przyrost dobrze :-(

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj wśród nas. Chyba żadna z nas nie miała tak małego przyrostu :-( pp 47 godzinach bhcg powinna być wyższa o co najmniej 60%.... Czy badanie jest z dzisiaj? Jeśli tak powtórz w poniedziałek, zobaczysz jak wygląda sprawa. Może to błąd laboratorium, a jeśli nie to niestety nie rokuje ten przyrost dobrze :-(

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj robiłam betę. Mam zamiar w poniedziałek isc ja powtórzyć :(

@aNKa902 witaj wsrod nas. A znasz przyczyny swoich wczesniejszych strat? Robilas jakies badania? Zycze Ci zeby tym razem bylo dobrze, trzeba liczyc na szczescie!

reklama
Do góry