witam serdecznie dziewczyny dziekuje za odpowiedzi zagladalam ale nie czulam sie najlepiej i pewnie przez to nie pisalam- chwilowe problemy w pracy- ale naszczescie juz jest dobrze bylam bezrobotna przez 3 tygodnie bo nie mogli znalesc miejsca pracy dla kobiety w ciazy naszczescie od poniedzialku ide do pracy wiec jestem dobrej mysli. ale dziekuje za zszystkie slowa ktore naprawde mi pomagaly.
anna_ajra- dzieki za twoja odpowiedz ciesze sie ze znasz takie przypadki jak moj pytasz o termin tak mam na luty a dokladnie na 10 widze na zalaczniku ze masz podobnie jak ja - widze 20 tygodni i 6 dni a ja mam dzisiaj 19 tygodni i 6 dni wiec nasze dzidziusie przyjda na swiat w podobnym terminie
)
gratulacje chlopczyka!!! a czy juz czujesz jak sie rusza bo ja jeszcze czekam kilka razy wydawalo mi sie ze moze ale nie jestem pewna. fajnego masz lekarza
lka_s- gratulacje dziewczynki ja wciaz czekam na usg i bede moze wiedziala juz w nastepny poniedzialek wszyscy mowia ze lepiej miec niespodzianke ale ja juz nie moge sie doczekac co powie lekarz. po twojej wiadomosci sprawdzalam co oznacza lozysko przodujace bo nie mialam pojecia ze cos takiego istnieje ciesze sie ze juz dobrze
dlaczegotak- bardzo mi przykro ja rowniez wiem jak to bardzo boli przeplakalam w pokoju tydzien i nikt poza L nie wiedzial co sie stalo czekalam na dobry momnet by sie pochwalic pozniej powiedzialam ze jestem chora nikt sie nie domyslil po tygodniu wrocilam do pracy i cierpialam a nikt nie wiedzial ze to nie byla grypa. moja mama dowiedziala sie dopiero jak bylam w 12 tygodniu ciazy jakos latwiej teraz o tym mi rozmawiac jak wszystko tym razem uklada sie dobrze. poczekajcie 2 miesiace bys nie martwila sie tak jak ja czy nie za wczesnie i napewno sie uda! czsami wracam do tego co sie stalo i jest mi ciezko zrozumiec wczesniej nie wiedzialam ze tak czesto dochodzi do poronienia i nie spodziewalam sie myslalam ze bede dbac o nas i musi byc dobrze niestety tak nie jest ale bylam dobrej mysli wszystko sie ulozylo. wiem ze teraz dla ciebie kazdy tydziej jest okropnie dlugi ale jak juz sie uda przejsc te 2 miesiace to napewno sie ulozy. ja teraz mam juz to za soba i zawsze jak mysle o tym co sie stalo kieruje moje mysli na to szczescie ktore nasze pod serduszkiem i jestem naprawde szczesliwa wieze ze za jakis czas napiszesz wiadomosc i jesli wspomniesz o lzach bo beda to lzy szczescia ja jak sie dowiedzialam to raczej placzem nie mozna bylo nazwac ja wylam ze szczescia i troszke ze strachu ale on mija i jest go coraz mniej we mnie z kazdym tygodniem. pamietaj ze juz teraz musisz dbac o siebie jedz witaminki z kwasem foliowym dobrze sie odrzywiaj wysypiaj i staraj sie myslec o tym co bedzie a napewno bedzie dobrze
Gabi- dzieki za slowa -kazdego dnia staram sie myslec pozytywnie i chociaz roznie to bywa szczegolnie ostatnie 3 tygodnie to staram sie uspokajac ze wszystko bedzie dobrze. bardzo czekam na usg mam za tydzien bo po takim badaniu czuje sie lepiej jesli slysze slowa doktora ze wszystko dobrze z dzidziusiem.pozdrawiam i zycze wam powrotu do zdrowia
ena- wiem jak jest ci teraz ciezko ja chodzilam do pracy a moja przyjaciolka byla w 4 miesiacu kiedy poronilam wszyscy mowili tylko o ciazy i dzieciach nikt nie wiedzial co sie stalo i przez co ja przechodze serduszko mi pekalo a przeciez musialam cieszyc sie szczesciem przyjaciolki bardzo cierpialam naszczescie los dal mi nowa szanse i teraz jestem bardzo szczesliwa juz prawie 20 tydzien. wiec badz dobrej mysli i nie boj sie napewno bedzie dobrze ja mialam obawy i czekalam z nowina do 12 tygodnia pozniej dla pewnosci do 16 i dopiero pochwalilam sie swiatu jaka jestem szczesliwa. niestety niestawiedliwy los as spotkal ale teraz jestem naprawde szczesliwa i wierze ze ty bedziesz rowniez!!!!
post_ptaszyna-dzieki za twoje slowa. jestes naprawde silna i to cudownie ze czerpiesz tyle pozytywnej energii z waszego zwiazku napewno wam sie uda
ewulka123- masz bardzo bobry pomysl ale tez bardzo trudny podziwiam cie za sile i odwage ja dopiero tu na forum dziele sie tym co przeszlam na codzienn nie rozmawiam o tym z nikim niewiele osob wie tak naprawde co sie stalo. jestem z toba ale nie wiem na ile bym mogla pomoc
oj oj ja sie rozpisalam a tu L wrocil z pracy a ja w lozeczku pozdrawiam wszystkie dziewczymy obowiazki wzywaja buziacki i usciski