reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@anja93 będzie dobrze. Nie stresuj się na zapas. A którą Ty tą betę robisz że wynik tak długo??

@membaris też pójdę jutro na betę. Przyjechałam dziś wcześniej do pracy aby na odrobić godziny które jutro się spóźnie przez labo.

@ivvonka też jestem ciekawa co tam zobaczę. Z tym serduszkiem to różnie bywa. Może już być a może jeszcze nie być.

@Totois30 uzbrojona w testy?? Ile zakupiłaś??

Dziewczyny a mutacja pai-1 jest powodem do tego aby pisać heparyne na ryczałt. Bo ten genetyk mi ostatnio nagadał że to nie jest podstawą wg nfz ale powinnam to brać. Ginekolog przepisał z refundacją. Oby się gdzie nie skumali i nie dogadali. Co ewentualnie trzeba by zbadać aby ta refundacja się należała??? Pytam bo jakby się jednak zgadali to mogłabym się przygotować czy badania już przed wizytą u gina zrobić

@AgaB33 no wlasnie w szoku jestem ze musze czekac 2 dni! Zrobilam we wtorek pierwszą, wynik dzisiaj. I jak zrobie dzisiaj druga bete to wynik dopiero w poniedzialek! Normalnie jestem w szoku. Przeciez umre do tego czasu .. a Ty kiedy mialas ostatnią @? Czyli w ktorym tyg jestes? :)

@AgaB33 to fajnie że też robisz w piątek, będzie mi raźniej.
@anja93 no strasznie długo się czeka u Ciebie na wyniki ale w sumie najważniejsze żeby były dobre :) czekam na informacje i trzymam kciuki :)

@AgaB33 a mam test z poprzedniego miesiaca bo kupilam 2 w rossmannku no i mam 4 z tej paki z allegro z paskami owulacyjnymi ale nie wiem jak one zadzialaja;)
Wasze betki beda na pewno piekne:)

reklama
@anja93 mi wychodzi końcówka 6 tyg. Od soboty będzie 7tc. Ostatnią @ miałam 25.11. No tak stwierdziłam z mężem że zrobię jitro betę. Tonjak o 7 jestem w labo to ok 12 wyniki mam. Jest jakaś dodatkowa ta beta i na nią się dłużej czeka ale ta nornalna to tego samego dnia.

@Totois30 ale będzie fajnie ;-)

Do góry