reklama
anja93
Fanka BB :)
Hejo kochane, nie zniknelam nie zniknelam, nie znikne tak szybko
Dzisiaj mialam zabiegany dzien i dopiero teraz sobie usiadlam i czytam na spokojnie ulubiona ostatnio lekture- ten watek.
@gosia100 dziekuje za gratulacje, takze szybko nas doganiaj. :* wiem, ze dosc szybko mi sie udalo..nawet BARDZO szybko ale jak to bedzie sie rozwijalo..? Eh nie wie nikt. Narazie sie pozytywnie nastawiam zobqczymy jak to bedzie w moim przypadku.. zaraz i Ty pochwalisz sie dwiema kreseczkami tak samo jak nasza @Totois30
@AgaB33 rzucialm bombą? oj chcialabym zeby ta bomba wybuchła we wrzesniu..a tymczasem jestem w takim strachu.. Jutro wynik bety (2 dni czekalam, eh) denerwuje sie jak nigdy
Zycze Wam milego wieczora ❤
Dzisiaj mialam zabiegany dzien i dopiero teraz sobie usiadlam i czytam na spokojnie ulubiona ostatnio lekture- ten watek.
@gosia100 dziekuje za gratulacje, takze szybko nas doganiaj. :* wiem, ze dosc szybko mi sie udalo..nawet BARDZO szybko ale jak to bedzie sie rozwijalo..? Eh nie wie nikt. Narazie sie pozytywnie nastawiam zobqczymy jak to bedzie w moim przypadku.. zaraz i Ty pochwalisz sie dwiema kreseczkami tak samo jak nasza @Totois30
@AgaB33 rzucialm bombą? oj chcialabym zeby ta bomba wybuchła we wrzesniu..a tymczasem jestem w takim strachu.. Jutro wynik bety (2 dni czekalam, eh) denerwuje sie jak nigdy
Zycze Wam milego wieczora ❤
@gosia100 a nie masz przypadkiem grzybicy ogolnoustrojowej? To moze powodowac czeste infekcje intymne
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze nigdy nie badałam, ani sie nad tym nie zastanawiałam, a jak to sie bada? Krew?
@gosia100 robilam wymazy z odbytu pochwy gardla i jezyka
Jakis lekarz zlecil czy we wlasnym zakresie robilas? Kurcze, troche sie przerazilam teraz. A Tobie co wyszlo? Dlaczego robilas badania?
Wlasnie mialam ciagle infekcje intymne z candida. W koncu poszlam do dobrego dermatologa wenerologa. Zlecila takie posiewy, przeleczyla. Dzieki temu latwiej tez zajsc w ciaze, bo infekcje utrudniaja zagniezdzenie
reklama