reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33 no nie wiem czekam z niecierpliwością. Byla tu na forum dziewczyna - nie pamiętam ksywki- której test pokazywał cień ze dwa razy no i okres sie pojawił także ja narazie podchodzę ze spokojem. Oczywiście że bym bardzo chciała no ale jak nie wyjdzie to trudno.

@membaris bo wczesnie zrobilas test, ale kreska jest.
Ja bede testowala na poczatku stycznia. Zobaczymy czy sie udalo.
Mialam bole po owulacji, nie wiem dlaczego. Takie jak przed okresem, ale slabsze i badziej jakby ciagnace. Pewnie to jajowody. Dzis jest 5 dzien po owu i klulo mnie w podbrzuszu. Mam zatem wielkie nadzieje.

@membaris ja tez powoli gratuluje, bylaby to cudowna wiadomosc i jednoczesnie dajaca nadzieje dla tych ktore wciaz sie staraja :) takze kciuki mocno zacisniete !!!
@AgaB33 w Twoim przypadku jestem pewna ze ciaza!! Sama mowilas ze @ Ci sie nie spozniala od narodzin corki.. Takze tfu tfu zeby nie zapeszyc ale bedzie wielkieeeeeeee wooow i na bank 2 kreseczki
Takze dziewczynki dawac tu super njusy jak najszybciej :)
@Totois30 kiedy testujesz? :*

Przepraszam,ze w takim dniu ale mam pytanie... :) jutro mija 2 tygodnie od zabiegu łyżeczkowania a ja nadal plamię, po 1 zabiegu trwało to tak z 1,5tyg ale jakoś tak widać było ze się kończy a teraz to trwa i trwa... mam na zmianę normalna krew potem ciemna krew, a momentami to nawet czarna ;/ czy to normalne? Nie mam żadnych boleści brzucha itp...

Miłego dalszego świętowania wszystkim!! :) ;*

No to ten... :-) :):-D:laugh2: jupii.
Dziękuję św. Mikołaju. Teraz aby było wszystko dobrze

Załączniki

• _20171226_083658.JPG
    _20171226_083658.JPG
    287,5 KB · Wyświetleń: 93
@olaa90 wiem, że mogą wypływać różne skrzepy, czarne też, brązowe plamienie też może być, czas może być i ponad 2 tygodnie, może też pobolewać. Różnie to wygląda u każdej kobiety. Jeśli jesteś zaniepokojona to masz pełne prawo do konsultacji ginekologicznej i ja tak bym zrobiła. Odczekaj jeszcze z 1, 2 dni i oszczędzaj się. A jak nic się nie zmieni to potwierdź u lekarza czy wszystko jest ok.

reklama
Do góry