reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja temp też nie sprawdzam. Sprawdzam tylko śluz i polecam na aplikacji. A co do boli to mnie też czasem pobolewa ale nie zawsze. Zresztą teraz mam 26 dc i też mnie jajniki bolą od dwóch dni.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nynnus26 witaj ;* poczytam Wasze historie bo Was jeszcze nie znam :) kochana powiem tak jak facet ma dość bo ciągle jest gadanie o staraniach itd. a Ty czujesz ze to te dni .. wskakujesz w sexi bielizne szpilki i zobaczysz czy mu sie nie bedzie chciało ;D czasami trzeba się zabawić :D
Mierzenie tempki to dobry sposób wiele kobiet tak sprawdza , mnie osobiście drażniło i dałam sobie spokój ...budzić sie o tej samej porze itd to nie dla mnie było ;)

Ja po tych 4 stratach jestem jak nowo narodzona chociaż wiem jak to brzmi... ale serio nie mam ciśnienia , sexy są kiedy nam się podoba , jakoś tak psychika jest wolna ... mimo badań itd i cięzkiej drogi , która przed nami ...ale nie mówimy już o tym nie rozkminiamy robimy co trzeba co zaleca lekarz , cóż więcej możemy Bóg da to będzie ...

@roxie123 dodam tylko ze mthfr układ homozygotyczny a pai heterozygotyczny. Ciekawe czy mój gin będzie wiedział o czym do niego mówię. To musi gin przepisać czy rodzinny też może?

@roxie123 może masz rację jeśli chodzi o bieliznę ale chyba nie mogę się przełamać [emoji15] A mierzenie tempki to też nie dla mnie bo jak mam wolne to lubię pospać [emoji12]

@AgaB33 rodzinny Ci nie da heparyny podejrzewam , bo to raczej osoba prowadząca decyduje ... to nie jest takie wiesz , że od ręki dają niestety ;/ no to czyli jedno masz od jednego z rodziców drugie od obydwojga...hm musisz poszukać dobrego lekarza , bo tutaj jest pies pogrzebany własnie , żeby mieć dobrego lekarza co ma pojęcie a nie się uczy i ćwiczy
@nynnus26 spróbuj...sama poczujesz się lepiej , seksowna piękna ...inna niż na codzień w sensie wiesz nie spodnie czy dres itd. bielizna to bielizna :) a jak zobaczysz jak się facetowi oczy błyszcza na Twój widok to się przełamiesz od razu

@roxie123 może masz rację jeśli chodzi o bieliznę ale chyba nie mogę się przełamać [emoji15] A mierzenie tempki to też nie dla mnie bo jak mam wolne to lubię pospać [emoji12]

Jak masz treme to zgas swiatla, a zostaw tylko mala lampke na podlodze. Mnie takie slabe cieple swiatlo ladnie wygladza[emoji1]

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry