reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 zamowilam w niedziele ...uwaga... 50 testow ciazowych i mysle, ze jutro przyjda. W domu mam jeden o czulosci 25 i moze jutro zrobie, bo ja to jestem niecierpliwa. Choc brzuch boli coraz bardziej wiec nie wiem, czy zdążę zatestowac.
@AgaB33 no...fajnie by bylo. :)

reklama
Tez trzymam kciuki za wszystkie ktore beda niedlugo testowac !! ✊✊✊

A powiedzcie mi,jakie badania mozna jeszcze zrobic tak dla pewnosci jak minie juz 6 tyg po poronieniu? U mnie juz minelo jakis czas i mam wyrzuty ze nie przebadalam sie jakos doglebnie...tylko tsh i toxo

@roxie123 a kiedy betujesz;)? Jutrooo??:) @AgaB33 sciskam kciukasy i ja! @Frezja_1 za Ciebie rowniez! @roki_1991 czekam z niecierpliwością do czwartku:) na dobre wieści jak u @Marika92 !super!
Ja dzis pierwszy raz robilam paski owulacyjne, u mnie 12dc i zadnego cienia na pasku:/ ciekawe czy nie bede miala bezowulacyjnego cyklu przypadkiem..chociaz jakbym juz miala owulke może i dzis ale chyba za wczesnie, ostatnio mialam 14/15 /16 dc.nigdy tego nie obserwowalam no i zielona jestem ze nie wiem..no ale w czw gin chcial coa podejrzec, po owulacji cos by zobaczyl?albo ze mialoby byc bez owulki?
@membaris jak starania?kiedy testujesz?myslisz ze cos sie moglo zagniezdzic?? @anja93 a toxo, cyto i rozyczke robilas?tez warto ja zrobilam i sie balam wyniku rozyczki ze jeszcze szczepienie bede musiala i jeszcze czekać do staran wtedy..tak jak dziewczyny mowily wit d moze zelazo i ferrytyne?zobaczysz czy dobrze sie przyswaja i czy trzeba zwiekszyc ilosc wcinanych burakow i watrobki:)

@Frezja_1 alez zaciskam kciuki[emoji16]

@Totois30 test moze sie zmienc w ciagu kilku godzin,ja tak raz mimam [emoji4]oczywiscie mowie o owulacyjnym[emoji4]
Taaak,gin wszytsko bedzie wiedzial jak luknie[emoji6]

Licze barany dziewczyny hahah 2.55 a ja nie spie,znaczy sie splam juz ale chyba organizm mnie juz na karmienie w nocy szykuje hahah

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Testuje w pon czekam do dnia @ to też 14dpo zastrzyku jak będą kreski idę na betę... nie wiem co będzie nie robię szybciej bo ostatnio byl pozytyw przed @ i z tego nic nie wyszło .
Objawy mam typowe dla ciąży a znam swój organizm z resztą delikatne objawy mijają a już mnie mdłości zaczynają męczyć nie śpię bo cycki w kosmos mi odleca [emoji23] więc to jest to, u mnie norma zawsze się tak objawia jak rośnie beta, więc mam nadzieję . Jak bedzie juz ta beta wszystkie objawy po kolei napisze Wam w poniedziałek dzień za dniem :D na razie muszę być spokojna bo wiecie jak to nic pewnego dziś jest jutro nie ma .

Dziewczyny czekam na Wasze testy : * Frezja progesteron ciążowy [emoji4][emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Frezja_1 alez zaciskam kciuki[emoji16]

@Totois30 test moze sie zmienc w ciagu kilku godzin,ja tak raz mimam [emoji4]oczywiscie mowie o owulacyjnym[emoji4]
Taaak,gin wszytsko bedzie wiedzial jak luknie[emoji6]

Licze barany dziewczyny hahah 2.55 a ja nie spie,znaczy sie splam juz ale chyba organizm mnie juz na karmienie w nocy szykuje hahah

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia dziękuję bardzo za kciuki, ale jeszcze nie teraz, test bialy jak snieg. Jeszcze jest nadzieja.
Oj bidulko, masz Ty z tym spaniem. Poczytaj, moze mozna meliske pic albo cos innego, co by pomoglo.
@ AgaB33 moze u Ciebie będzie beta dodatnia. Czego Ci życzę.:)
@roxie123 czekamy cierpliwie na Twoja dodatnia bete.:)

@Frezja_1 nawet nie wiesz jak bym chciała aby się spełniły Twoje słowa. Trochę wątpię bo cycki nic nie tkliwe jedynie ból w dole brzucha i niedobrze mi trochę ale tego przyczyny mogą być inne. Już po pobraniu oby wynik byl dodatni. Tu lipa tylko bo podaja wynik ze poziom mniejszy niż 5 i niewiadomo czy zero czy cos sie zaczyna tak jak u @roki_1991

reklama
Do góry