reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzieki dziewczyny za te rady, ja moze zamiast od tego 19dc zaczne brac od 20 dc dla pewnosci. Bo tak to z tymi cyklami jest u mnie ze nigdy idealnie np co 28 dni tylko raz 28 a raz np 32..ale kupilam sobie testy owu to przetestuje tez :-) nic mi nie zaszkodzi :-D noooo i tez troche zazdroszcze brzuchatkom..ja nawet sie jeszcze nie staram :) a jak jest z Waszymi chopami? Tez chca od razu dzidzie czy sceptycznie do tego podchodza? Pytanie do staraczek :-) ja strasznie chce zaczac sie starac od grudnia natomiast moj M ma mieszane uczucia czy powinnismy juz...

reklama
@roxie123 No moj maz niby tez chce ale czasem mowi, poczekajmy do wakacji, odpocznijmy itp itd... Ja tez wlasnie nie chce czekac, mloda jestem ale wolalabym zaczac sie starac zeby ewentualnie pozniej cos robic- leczyc sie jakby cos bylo nie tak np jakby nam nie wychodzily starania lub nie daj Boze jakby sytuacja sprzed 1.5 miesiaca sie powtorzyla.... A sama sie przeciez nie postaram >:)

@anja93 musicie robic tak zeby nie traktowac staran jak jednej z czyności , jak będziecie gotowi to po prostu będziecie wiedziec że to ten czas :) wazne zeby nie mieć presji

U mnie jest tak ze presji nie mam, i nie traktuje tych przyjemnosci jakby tylko do jednego celu bo jestem zdania ze nic na sile, ale dzidziusia nie ukrywam baardzo bym chciala. Wiec jakby wyszlo to ogromnie bym sie ucieszyla..natomiast wlasnie maz ma troche tak jakby blokade...ze niby tez bardzo chce a niby jeszcze nie juz...

@anja93 czasami faceci widocznie potrzebują wiecej czasu , sa przerazeni po poronieniu, bo kazdy jest inny i odpukac gdyby sie powtórzyło mogłoby to zniechecic jeszcze bardziej oni nie chca zebysmy cierpiały...niektórych to przerasta , zalezy od charakteru

Mój M zawsze dawał mi dużo siły i nie było nigdy tematu czy sie staramy :)

Shelter witaj w naszym gronie bardzo mi przykro że Ciebie tez to spotkało zostań z nami koniecznie jeszcze zaswieci dla Ciebie słońce.

Dzień dobry dziewczyny musiałam iść z młodym do lekarza straszny kaszel ma ale osluchowo wszystko ok ma ogólnie katar i kaszel dostał syropki i się kurujemy.

Dzisiaj odwalilam trening zęby już tak nie dokuczaja mi to sobie pyknelam pół godzinki ruchu .

We wtorek kolejna wizyta u pani dentystki.

No i to na tyle co u nas .

Szukałam dziś sukienki na przyjęcie mojej koleżanki będzie ślub chrzciny i potem takie skromne przyjęcie ale nic nie znalazłam ładnego mam czas bo to będzie dopiero pod koniec grudnia.

@anka93 to najlpeiej isc na monit zeby wiedziec kiedy brac leki [emoji4]

@Shelter77 witaj,przykro mi[emoji17]
Ja do obowiazkow wracalam po 3 dniach za kazdym razem ,bo mi to akurat pomagalao nie plakac i odciac glowe.

@Totois30 beta 10dpo juz powinna wyjsc[emoji4]

@mamcia2014 zdroweczka zycze[emoji8]z sukienka niby jeszcze czas ale lepiej szukac choc z drugiej strony potem moga byc przeceny

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Shelter współczuję bardzo, ja właśnie stratę przeżyłam w ten weekend. U mnie serduszko też biło i niestety wyobraźnia nie pomaga. Na pocieszenie dodam,że druga ciąża może być całkowicie inna. Ja jestem mamą dwuletniej córeczki i pierwsza ciąża bezproblemowo, a drugą już nie. Lekarz też mówi,że to przypadek. Zresztą powiedział mi,że on dziennie poronień ma 5-6 straszne to :(
Dziewczyny trzymam za Was kciuki, aby jak najszybciej Wam się udało i zdrowiu takie dzieci były. Sama też nie wiem kiedy zacząć myśleć o kolejnych próbach. Ogólnie w pierwszej ciąży udało.n się za pierwszym razem, w drugiej za drugim,a teraz nie wiem czy psychicznie jestem gotowa. Jak szybko po poronieniu można się starać, ja miałam podawane tabletki, jak szybko probowalyscie po poronieniu. Teraz mam w sb kontrolę i zobaczymy czy OK.

Do góry