reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois30 powiem Ci tak że nawet jakby trzeba było leżeć całe 9miesiecy to warto. Damy radę :) ja jak zaskoczę to od razu mam zalecenie 2x dziennie duphaston i kontrola beta hcg. Zobaczymy jak to będzie . Powiem Wam że trochę zazdroszczę brzuchatkom :) i z niecierpliwością czekam na wiadomości po Waszych wizytach itp. Ale wiem że każda z nas będzie miała swój czas :) wiec nadal cierpliwie stoję w kolejce ;)

reklama
@roki_1991 wynik.nie jest wysoki. Ja czekam teraz na te z wczoraj. M ma dzis odebrac ale to tylko d3, estradiol i prolaktyna bedzie dzis. Homocysteina b12 i kwas po niedzieli dopiero. A taki niepewny czas teraz. A ja do cierpliwych nie należę niestety. Ogólnie nastrój mam dziś taki be... ta pogoda tak sie waha że szok

@roxie123 mój M ma takie leki że wraz ze zwiekszaniem dawek może być zatrzymana produkcja materiału

Ostatnia edycja:
@zosiak prenatal ma metylowane witaminy także myślę , że będzie ok teraz mam 4/5 także luzik :) ale ma więcej witamin tez i selen więc się przerzucę z polecenia :) z resztą coś czuję , że ten miesiąc się chyba do mnie uśmiecha hehe

U mnie też słońce :))

reklama
@roxie123 Takie wytyczne dostalam od naszej kolezanki ktora dostala zlecenia od genetyka;) wszystko mi wyjasnila;) wiec tylko prenatal i folian

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry