reklama
roki_1991
Fanka BB :)
Ehh, nie mogę spać... Obudziłam się już godzinę temu i męczy mnie stres.... Moje piersi kompletnie nie bolą, mam wrażenie że są znowu małe. Niby wiem że to nie jest wyznacznik, bo w tamtej ciąży też tak miałam że bolały 3 dni i myślałam że dostanę @ a potem ból zniknął a @ nie przyszła. Ale stres i tak jest. Idę dziś na betę, ale mega się boję
ivvonka
@roki_1991 no też nie mogę spać, bo mam na 6.30 Może uda mi się też na beciaka wyskoczyć,ale nie wiem czy to ma sens. Roki, wiem, że wiesz, ale ja smerf ważniak powiem jeszcze raz: nie martw się. Nasze cycki w ciąży żyją swoim życiem. Bierzesz od samego początku leki, jesteś pod opieką lekarza. Głowa do góry. Musisz być dobrej myśli, wiem, że trudno, ale spróbuj myśleć tylko o tym, co ma być, co chcesz żeby było, że pewnego wiosennego dnia będziesz mamą. Jesteś już na zwolnieniu?
Olasec
I ja nie śpię od 4. Od kąd jestem w ciąży to albo mam w nocy bezsenność albo budzę się tak wcześnie. Misiu wstał o 5 też to już spania nie ma.
@roki_1991 kochana musi być dobrze. Ja w to wierzę i to bardzo ale rozumiem Twój stres.
@roki_1991 kochana musi być dobrze. Ja w to wierzę i to bardzo ale rozumiem Twój stres.
muza_ton
@roki_1991 trzymam mocno kciuki za Ciebie. Wszystko będzie dobrze. Idź na betę i nie stresuj sie tak mocno, napewno będzie dobrze i zabierz ze sobą @ivvonka bo tu możemy mieć niespodziankę stulecia ;-)
@Totois30 ja 2tyg temu małam gości na 3dni z 2 miesięcznym dzieckiem... Eh popłakałam się trzymając je na rękach. Bratowa jest super babka i bez takich tekstów a nawet nie wiedziała. Ja to staram się unikać toksycznych dla mnie ludzi. Szkoda prądu i życia.
Widział ktoś gdzieś @mamcia2014 ??
@kari21 jak się czujesz? Napisz coś proszę
@Olasec u nas córcia też miała ten problem na początku życia. Była pasiona świeżą żurawiną i przywana rumiankiem i dopiero to pomogło. Wcześniej 4 serie zastrzyków dostała
@Totois30 ja 2tyg temu małam gości na 3dni z 2 miesięcznym dzieckiem... Eh popłakałam się trzymając je na rękach. Bratowa jest super babka i bez takich tekstów a nawet nie wiedziała. Ja to staram się unikać toksycznych dla mnie ludzi. Szkoda prądu i życia.
Widział ktoś gdzieś @mamcia2014 ??
@kari21 jak się czujesz? Napisz coś proszę
@Olasec u nas córcia też miała ten problem na początku życia. Była pasiona świeżą żurawiną i przywana rumiankiem i dopiero to pomogło. Wcześniej 4 serie zastrzyków dostała
Funia90
Ja tez nie spie juz godzinke[emoji4]ale malo tego ja buszowalam do 1 i musialam sie zmuszac zeby zasnac ,cos mi sie poprzestawilalo hihi
@roki_1991 trzymam mocno kciuki,piersiami sie nie martw ,moje na poczatku w ogole nie byly napiete,ten gbur mnie nastraszyl,pamietasz?
Potem napecznialy ,zeby ok 16 tyg wrocic do fazy poczatkowej,troszke sie wtedy tez zmartwilam ale juz czulam ruchy to inaczej.
Natomiast pamietam jak ok 8/9 tyg w ktorys dzien nie czulam piersi,bylam poddenerwowana,ale wstalam nastepnego dnia z lekkimi mdlosciami i bolem w cyckach i mowie do mojego ,ze czuje sie okropnie i strasznie sie ciesze a ten sie smial ze mnie heheh[emoji16]
Uszy do gory,nie ma co sie stresowac bo jeszcze cale 9 miesiecy przed Toba[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@roki_1991 trzymam mocno kciuki,piersiami sie nie martw ,moje na poczatku w ogole nie byly napiete,ten gbur mnie nastraszyl,pamietasz?
Potem napecznialy ,zeby ok 16 tyg wrocic do fazy poczatkowej,troszke sie wtedy tez zmartwilam ale juz czulam ruchy to inaczej.
Natomiast pamietam jak ok 8/9 tyg w ktorys dzien nie czulam piersi,bylam poddenerwowana,ale wstalam nastepnego dnia z lekkimi mdlosciami i bolem w cyckach i mowie do mojego ,ze czuje sie okropnie i strasznie sie ciesze a ten sie smial ze mnie heheh[emoji16]
Uszy do gory,nie ma co sie stresowac bo jeszcze cale 9 miesiecy przed Toba[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
roki_1991
@ivvonka, zdecydowanie łatwiej powiedzieć "nie stresuj się" niż to zrobić. Ale wiem że muszę i cały czas próbuje a ty sio na betę, lobuzie póki co jestem na zwolnieniu z powodu tego przeziębienia, ale kurcze, chyba potem chce wrócić do pracy. Zobaczę co moja lekarka na to.
@Olasec Ty mnie rozumiesz, bo sama masz stresy aktualnie. Też nie miałaś łatwego początku pamiętam, bo cały czas pęcherzyk był mały... A teraz jak się czujesz? Kiedy wizyta?
@AgaB33 no nie jest łatwo... Ale wiedziałam że kolejna ciąża będzie dla mnie mega stresem. Tym bardziej że wychodzi na to że owu była bardzo późno, więc ten początkowy stres będzie dłuższy. No ale cóż, muszę wytrzymać to jakoś.
@roxie123 niezły wynik snu do 13 ale cieszę się że wróciłaś z tej pielgrzymki silniejsza. Wiara czyni cuda. Z resztą widziałaś to na własne oczy. Dziękuję za wstawiennictwo, będzie mi teraz bardzo potrzebne :*
@Funia90 pamiętam właśnie ze ciebie bardzo długo nie bolały i ten stary dziad Cię straszył. Sama wiesz jak ciężko być spokojną, a szczególnie że u mnie to jest dopiero sam początek, bo tak jak pisałam wcześniej owu była bardzo późno w tym cyklu i jestem przynajmniej jakiś tydzień do tyłu....
@Olasec Ty mnie rozumiesz, bo sama masz stresy aktualnie. Też nie miałaś łatwego początku pamiętam, bo cały czas pęcherzyk był mały... A teraz jak się czujesz? Kiedy wizyta?
@AgaB33 no nie jest łatwo... Ale wiedziałam że kolejna ciąża będzie dla mnie mega stresem. Tym bardziej że wychodzi na to że owu była bardzo późno, więc ten początkowy stres będzie dłuższy. No ale cóż, muszę wytrzymać to jakoś.
@roxie123 niezły wynik snu do 13 ale cieszę się że wróciłaś z tej pielgrzymki silniejsza. Wiara czyni cuda. Z resztą widziałaś to na własne oczy. Dziękuję za wstawiennictwo, będzie mi teraz bardzo potrzebne :*
@Funia90 pamiętam właśnie ze ciebie bardzo długo nie bolały i ten stary dziad Cię straszył. Sama wiesz jak ciężko być spokojną, a szczególnie że u mnie to jest dopiero sam początek, bo tak jak pisałam wcześniej owu była bardzo późno w tym cyklu i jestem przynajmniej jakiś tydzień do tyłu....
@roki_1991 trzymam mocno kciuki! a (.)(.) kazdy zył własnym zyciem więc sie loooz
Calineczka24
@Olasec jak tam Misiu z podejściem do ciąży? Zmieniło sie coś?
Współczuje bezsenności.
Trzymam kciuki, żeby mdłości przeszły :*
@ivvonka leć na betę i dawaj znać a może nóż widelec się udało?
Trzymam kciuki !
@roki_1991 kochana musi być dobrze. ;*
Swoją drogą to ja pamiętam jak ja przy tej ciąży sprawdzałam przyrost bety.
Chodziłam po ścianach ze stresu.
Pamiętaj, że @roxie123 się wstawiła za Nas do Matki, więc musi być dobrze :*
@Funia90 i @nafoczka my z Julką wróciłyśmy dziś do świata żywych.
Teraz dla odmiany to boli gardło i plecy.
Biorę tabletki na gardło p.r.e.n.a.l.e.n. Wolimy to niż wirusa
Współczuje bezsenności.
Trzymam kciuki, żeby mdłości przeszły :*
@ivvonka leć na betę i dawaj znać a może nóż widelec się udało?
Trzymam kciuki !
@roki_1991 kochana musi być dobrze. ;*
Swoją drogą to ja pamiętam jak ja przy tej ciąży sprawdzałam przyrost bety.
Chodziłam po ścianach ze stresu.
Pamiętaj, że @roxie123 się wstawiła za Nas do Matki, więc musi być dobrze :*
@Funia90 i @nafoczka my z Julką wróciłyśmy dziś do świata żywych.
Teraz dla odmiany to boli gardło i plecy.
Biorę tabletki na gardło p.r.e.n.a.l.e.n. Wolimy to niż wirusa
reklama
roxie123
Cytuję koleżankę z drugiego wątku ♡
" Moje kochane będę powtarzać do znudzenia zawierzyć i pozostawić wszystko w rękach Boga .. Zrobiłyście wszystko co w waszej ziemskiej mocy. Jeżeli odmawiacie Akt Zawierzenia do wiecie , że niepokój i lęk nie pochodzą od Boga . Zamykają drzwi Jezusowi i nie pozwalają mu działać. Zdaję sobie sprawę, że łatwo powiedzieć trudniej zrobić. Jednak wiem , że bezgraniczna wiara i nadzieja potrafią zdziałać cuda. "
Jako kobiety robicie wszystko co możecie zrobić na resztę nie macie wpływu...
Nigdy nie będzie tak jak my chcemy tylko tak jak nam pisane ;*
Czekam na wieści od Was ;*
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
" Moje kochane będę powtarzać do znudzenia zawierzyć i pozostawić wszystko w rękach Boga .. Zrobiłyście wszystko co w waszej ziemskiej mocy. Jeżeli odmawiacie Akt Zawierzenia do wiecie , że niepokój i lęk nie pochodzą od Boga . Zamykają drzwi Jezusowi i nie pozwalają mu działać. Zdaję sobie sprawę, że łatwo powiedzieć trudniej zrobić. Jednak wiem , że bezgraniczna wiara i nadzieja potrafią zdziałać cuda. "
Jako kobiety robicie wszystko co możecie zrobić na resztę nie macie wpływu...
Nigdy nie będzie tak jak my chcemy tylko tak jak nam pisane ;*
Czekam na wieści od Was ;*
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom