reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

roxie123 Głowa do góry Uda się !!!!!! Musisz w to wierzyć i nie zamartwiaj się Ja też o pierwszą ciążę długo się starałam i udało się

reklama
@ovli22 rozbawilas mnie mercedesem[emoji23]wredota to podjerzdza jak dla mnie graciarskim ,starym maluchem [emoji12]

@Calineczka24 o mniam ciapkapusta o ja cie[emoji7]
Ja pije ok 3 litrow dziennie a szfajki spuchly na pewno od pozycji siedzacej przez tyle godzin ,bo od 5 do 22 to dlugo nawet nie bedac w ciazy[emoji4]
Na pewno lozysko powedrowalo do gory ,nie martw sie[emoji5]

@mififi04 milo Cie widziec[emoji5]

@witch84 to tak jednorazowo bylo ....yyy ale dobrze ,ze mi przypomnialas bo by trzeba pilowac nastepnym razem [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 widzę że mnie odmłodzilas :D no mam nadzieje ze się przyzwyczaje, dobrze że ten tydzień krótszy ;)
@roxie123 walczymy dalej, głowa do góry i Bobosexy co dwa dni cały cykl i się uda :* ja też za wcześnie odpuściłam sobie w tamtym cyklu i niestety nie wyszło :( ale w końcu musi się udać!!! :)

@mififi04 ja czuje sie super i mam nadzieje ,ze jest w porzadku.
A jak u Ciebie ? Zapisalas sie gdzies na kariotypy?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 ciesze sie ze wszystko jest dobrze i uklada po Twojej mysli [emoji8]

Dziękuję Wam za te wszystkie słowa :*
Mi to dzisiaj już nic nie pomoże... jeszcze chciałam zamówić łóżko bo w końcu mogę kupić to moje wymarzone....i co ? już nie jest w produkcji bo pan co rzeźbił zmarł... to tak na dobitke... mam takiego doła że szok... nawet M kazałam się ulotnić bo czuje sie okropnie i wyje :<

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 hmm co u mnie? Miło, że o mnie pamiętasz :* wczoraj po 2 tygodniach wróciłam z Oslo i już niestety jestem sama w mieszkaniu buuu... Ale co zrobić... Za tydzień we wt Ju powrót do pracy :( strasznie mi się nie chce.. , a jeśli chodzi o jakieś starania o dzidzie?! Hmmm jakoś specjalnie się nie staraliśmy, myślę że teraz 15 tj. wtorek miałam owulke bo w sumie czułam.. A ostatni stosunek 13tego rano.. Nie wiem czy coś z tego może być, ale się nie łudze.. Ogólnie jakoś się trzymam.. Dziś spędziłam dzień z dwulatkiem :) odbierałam synka koleżanki że żłobka w którym pracuje :) także fajnie było się poczuć za kogoś odpowiedzialną..

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Słyszałam też że po poronieniu jest się bardziej płodną, ile w tym prawdy to nie wiem.. Ale nie spinałam się jakoś bardzo.. Jak wyjdzie to się bardzo uciesze a jak nie to trudno :( nie chciałam tak bardzo cisnąć chłopaka bi pomyśli że oszalałam

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry