reklama
Funia90
Fanka BB :)
@ovli22 rozbawilas mnie mercedesem[emoji23]wredota to podjerzdza jak dla mnie graciarskim ,starym maluchem [emoji12]
@Calineczka24 o mniam ciapkapusta o ja cie[emoji7]
Ja pije ok 3 litrow dziennie a szfajki spuchly na pewno od pozycji siedzacej przez tyle godzin ,bo od 5 do 22 to dlugo nawet nie bedac w ciazy[emoji4]
Na pewno lozysko powedrowalo do gory ,nie martw sie[emoji5]
@mififi04 milo Cie widziec[emoji5]
@witch84 to tak jednorazowo bylo ....yyy ale dobrze ,ze mi przypomnialas bo by trzeba pilowac nastepnym razem [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Calineczka24 o mniam ciapkapusta o ja cie[emoji7]
Ja pije ok 3 litrow dziennie a szfajki spuchly na pewno od pozycji siedzacej przez tyle godzin ,bo od 5 do 22 to dlugo nawet nie bedac w ciazy[emoji4]
Na pewno lozysko powedrowalo do gory ,nie martw sie[emoji5]
@mififi04 milo Cie widziec[emoji5]
@witch84 to tak jednorazowo bylo ....yyy ale dobrze ,ze mi przypomnialas bo by trzeba pilowac nastepnym razem [emoji23]
roki_1991
Funia90
@roki_1991 heheh a co tam ,zawsze rok zycia wiecej[emoji12]
Zleci ,zleci,ja to ciagle sie myle ,ze jest poniedzialek[emoji4]
Zleci ,zleci,ja to ciagle sie myle ,ze jest poniedzialek[emoji4]
roxie123
@Funia90 ciesze sie ze wszystko jest dobrze i uklada po Twojej mysli [emoji8]
Dziękuję Wam za te wszystkie słowa :*
Mi to dzisiaj już nic nie pomoże... jeszcze chciałam zamówić łóżko bo w końcu mogę kupić to moje wymarzone....i co ? już nie jest w produkcji bo pan co rzeźbił zmarł... to tak na dobitke... mam takiego doła że szok... nawet M kazałam się ulotnić bo czuje sie okropnie i wyje :<
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Wam za te wszystkie słowa :*
Mi to dzisiaj już nic nie pomoże... jeszcze chciałam zamówić łóżko bo w końcu mogę kupić to moje wymarzone....i co ? już nie jest w produkcji bo pan co rzeźbił zmarł... to tak na dobitke... mam takiego doła że szok... nawet M kazałam się ulotnić bo czuje sie okropnie i wyje :<
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@Funia90 hmm co u mnie? Miło, że o mnie pamiętasz :* wczoraj po 2 tygodniach wróciłam z Oslo i już niestety jestem sama w mieszkaniu buuu... Ale co zrobić... Za tydzień we wt Ju powrót do pracy strasznie mi się nie chce.. , a jeśli chodzi o jakieś starania o dzidzie?! Hmmm jakoś specjalnie się nie staraliśmy, myślę że teraz 15 tj. wtorek miałam owulke bo w sumie czułam.. A ostatni stosunek 13tego rano.. Nie wiem czy coś z tego może być, ale się nie łudze.. Ogólnie jakoś się trzymam.. Dziś spędziłam dzień z dwulatkiem odbierałam synka koleżanki że żłobka w którym pracuje także fajnie było się poczuć za kogoś odpowiedzialną..
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Słyszałam też że po poronieniu jest się bardziej płodną, ile w tym prawdy to nie wiem.. Ale nie spinałam się jakoś bardzo.. Jak wyjdzie to się bardzo uciesze a jak nie to trudno nie chciałam tak bardzo cisnąć chłopaka bi pomyśli że oszalałam
Ostatnia edycja: