reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Tak o 14 [emoji4]Dziewczyny już się nie stresuje już dotarło do mnie ze nic z tego . Myślę teraz czy brać wiesiolka w tym cyklu czy odstawić zupełnie wszystko do 20dc . No i pójdę oglądać pecherzyki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny jestem tu po raz kolejny w lipcu poroniłam samoistnie - lekarz powiedział,że jest to dziwne bo pęcherzyki dojrzewają.Miałam dostać miesiączke od 2 do 10 tygodni i po niej znów się zacząć starać.Ale kilka dni temu zaczełam się dziwnie czuć i zrobiłam testy oby dwa wyszły pozytywne. Dopiero dzisiaj umawiam się do lekarza.Nie cieszę sie jeszcze bo nie wiem czy to czami jakieś hormony nie szaleją i nie dają fałszywego wyniku.

@wcis A sprawdzałaś betę po poronieniu? Ona mogła jeszcze nie spaść po poprzedniej ciąży i stąd pozytywny wynik testu. Idź koniecznie do lekarza. I trzymam kciuki by to jednak ciąża była!

@roxie123 Odebrałaś wyniki?

Hej dziewczyny. Ja niestety po prawie 3 tygodniach cudownej laby musiałam wrócić do pracy... I powiem wam że jest masakra.. A do tego dalej bolą mnie plecy,potęgowane @... Także żyć nie umierać.
@roxie123 dawaj znać jak będą wyniki bety :) bo tak mnie tu nastawiłas na pozytyw mówiąc o tych objawach, a tu teraz robisz sobie jakieś żarty :* ja w tym cyklu planuje zastosować właśnie metodę starań co drugi dzień i liczę na to że się uda. Bo imieninowy prezent też może być, a mam w połowie września :D
@Funia90 z tymi nogami fiony to ci nie zazdroszczę :p ale tak to już jest, że podróż w ciąży różnie może wyglądać. Dobrze ze juz zniknęły ;)
@wcis ta beta może być jeszcze po poprzedniej ciąży. Mogła nie zdążyć spaść całkiem i wychodzi na teście. Jeśli mogę spytać, w którym tc poronilas?
A ja się dzisiaj dowiedziałam że taka jedna babeczka ode mnie z pracy jest w ciąży. A pamiętam jak ja szłam na l4, to mówiła że bardzo chciałaby mieć jeszcze dziecko, tylko ma zbyt stresująca pracę i nie udaje się im. Mam nadzieję że nam też się kiedyś uda i uda się urodzić zdrowego malucha....

reklama
Do góry