reklama
roxie123
Fanka BB :)
Tak o 14 [emoji4]Dziewczyny już się nie stresuje już dotarło do mnie ze nic z tego . Myślę teraz czy brać wiesiolka w tym cyklu czy odstawić zupełnie wszystko do 20dc . No i pójdę oglądać pecherzyki
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
wcis
Zaciekawiona BB
Hej Dziewczyny jestem tu po raz kolejny w lipcu poroniłam samoistnie - lekarz powiedział,że jest to dziwne bo pęcherzyki dojrzewają.Miałam dostać miesiączke od 2 do 10 tygodni i po niej znów się zacząć starać.Ale kilka dni temu zaczełam się dziwnie czuć i zrobiłam testy oby dwa wyszły pozytywne. Dopiero dzisiaj umawiam się do lekarza.Nie cieszę sie jeszcze bo nie wiem czy to czami jakieś hormony nie szaleją i nie dają fałszywego wyniku.
roki_1991
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Ja niestety po prawie 3 tygodniach cudownej laby musiałam wrócić do pracy... I powiem wam że jest masakra.. A do tego dalej bolą mnie plecy,potęgowane @... Także żyć nie umierać.
@roxie123 dawaj znać jak będą wyniki bety bo tak mnie tu nastawiłas na pozytyw mówiąc o tych objawach, a tu teraz robisz sobie jakieś żarty :* ja w tym cyklu planuje zastosować właśnie metodę starań co drugi dzień i liczę na to że się uda. Bo imieninowy prezent też może być, a mam w połowie września
@Funia90 z tymi nogami fiony to ci nie zazdroszczę ale tak to już jest, że podróż w ciąży różnie może wyglądać. Dobrze ze juz zniknęły
@wcis ta beta może być jeszcze po poprzedniej ciąży. Mogła nie zdążyć spaść całkiem i wychodzi na teście. Jeśli mogę spytać, w którym tc poronilas?
A ja się dzisiaj dowiedziałam że taka jedna babeczka ode mnie z pracy jest w ciąży. A pamiętam jak ja szłam na l4, to mówiła że bardzo chciałaby mieć jeszcze dziecko, tylko ma zbyt stresująca pracę i nie udaje się im. Mam nadzieję że nam też się kiedyś uda i uda się urodzić zdrowego malucha....
@roxie123 dawaj znać jak będą wyniki bety bo tak mnie tu nastawiłas na pozytyw mówiąc o tych objawach, a tu teraz robisz sobie jakieś żarty :* ja w tym cyklu planuje zastosować właśnie metodę starań co drugi dzień i liczę na to że się uda. Bo imieninowy prezent też może być, a mam w połowie września
@Funia90 z tymi nogami fiony to ci nie zazdroszczę ale tak to już jest, że podróż w ciąży różnie może wyglądać. Dobrze ze juz zniknęły
@wcis ta beta może być jeszcze po poprzedniej ciąży. Mogła nie zdążyć spaść całkiem i wychodzi na teście. Jeśli mogę spytać, w którym tc poronilas?
A ja się dzisiaj dowiedziałam że taka jedna babeczka ode mnie z pracy jest w ciąży. A pamiętam jak ja szłam na l4, to mówiła że bardzo chciałaby mieć jeszcze dziecko, tylko ma zbyt stresująca pracę i nie udaje się im. Mam nadzieję że nam też się kiedyś uda i uda się urodzić zdrowego malucha....
reklama