Frezja_1
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje Wam wszystkim serdecznie kupie w pon ten olej z wiesiolka dzis dostalam @ a szwagierka wlasnie paraduje z brzuchem tez bedzie miala dziewczynke (ja mialam miec) i glaszcze sie po brzuchu mieszka w domu obok ehhRoki a w którym dc robiłaś badanie, bo chyba przeoczyłam. Progesteron niski jeśli było po 20 dc ale nie wiem który był dc?
@Nusia123 wiesiołek jest dobry lub oeparol tylko pamiętaj do owu! mi jakby mówili, że mrówki są smaczne i pomogą to bym pół ogrodu zjadła
@mfifi04 to dobrze, że dobrze, jedno z głowy
@roxie123 poetko nasza :*
PS szkoda, ze nie wiem ile u nas jest dużych brzuszków bo tylko @Baslan @hajmal kojarzę pisze dlatego, ze da watku o nawykowych poronieniach mamy liste i w myśl zasady, że nic w przyrodzie nie ginie, sprawdza nam się, że po porodzie, któraś przechwytuje brzuszek zatem wiedząc tylko o dwóch ciężko się przygotować do walki, (jak przed otwarciem lidla )
Taaak teraz to wiem a mieszkam pare km od miasta tutaj apteka zamknieta myslalam ze @ przyjdzie nd lub pon a tu dzis przyszla @pojade w pon i kupie a powiem wam na mnie dobrze dziala tez siemie lniane leczy zoladek i sluzu ze hohoNo kurczę, co za babolina jedna.
Spróbuj w innej aptece. Jak ja nie
zajdę w tym cyklu to w następnym będę brać, skoro (dzięki dziewczynki) mówią, że ma tę moooc, ma tę moooc.
Ja Oeparol jadłam a z siemieniem jest tylko jedno ale.. jeśli bierzesz leki to powoduje słabsze ich wchłanianieGeneralnie na sluz to oprocz wiesiolka i siemienia trzeba duzo wody pic. Ja kiedys bralam oeparol, nie pamiętam czy byly efekty, ale czasem to dobrze robi na psychike i to wystarczy. Teraz pije olej z siemienia i siemie tez popijam, ale to tak od kilku lat dla zdrowia, z przerwami oczywiście. Tez mam nadzieję, ze teraz posypia sie fotki z dwiema kreseczkami.
@roki_1991 u mnie na dwoch czy trzech pierwszych usg po zabiegu tez lekarze mowili ze jest wszystko w porzadku, a później lekarz czegos sie dopatrzył i nawet mnie wystraszyl, ze jak w kolejnym cyklu sie nie wyczysci to beda musieli do mnie zajrzec. Bylam załamana, ale chyba ze strachu dostalam taki okres jak nigdy wczesniej, a to juz bylo 4 miesiace po zabiegu, ale na szczęście sie oczyscilo.
Noe wiedzialam o tym. A to pewnie dlatego, ze oslania zoladek. Ja biorę na czczo eyturox bo mam leciutka niedoczynność tarczycy, a w ciagu dnia jak mi sie przypomni to folik i tyle. Musze pilnować, by ten folik brać pozniej w ciagu dnia, bo siemię i olej jem rano.Ja Oeparol jadłam a z siemieniem jest tylko jedno ale.. jeśli bierzesz leki to powoduje słabsze ich wchłanianie
@Nusia123 mrowkojady