reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Nusia123 ojej :< ale następny cykl nasz !!! :) ja mam urodziny 30 lipca i sobie zażyczyłam taki prezent od M , ma być fasolka i już :)
Ja ostatnia ciaze poprosilam i dostalam na urodziny kochana :( ale wiem ze u Ciebie bedzie wszystko dobrze damy rade!! Dostaniemy clexane luteine itp na wielkanoc 2018 roxie i wszystkie staraczki i zafasolkowane jedziemy z woziorami :):):)

reklama
No a my wczoraj zaszalelismy we dwoje poszliśmy na długi spacer posiedzieliśmy na zaporze później dobry film obejrzeliśmy a w efekcie upiłam się całkiem 4 piwami hahaha pewnie dlatego że wg nie pije :D był nam potrzebny taki wieczór teraz M jak nowonarodzony ja tak samo [emoji4]a takie 2 zalewy mam rzut kamieniem od domu :)
1498378456-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Olasec bardzo potrzebne takie chwile tylko we dwoje , w tym zabieganiu dnia codziennego nie ma czasu nawet spokojnie pogadać . Ale śmiać mi się chce z M teraz , taki zadowolony chodzi , podlizuje się do mnie hahaha :D wieczorem jedziemy na koncert bo "Sławomir " ma być na rozpoczęcie lata , zawsze jakas rozrywka :)

No a my wczoraj zaszalelismy we dwoje poszliśmy na długi spacer posiedzieliśmy na zaporze później dobry film obejrzeliśmy a w efekcie upiłam się całkiem 4 piwami hahaha pewnie dlatego że wg nie pije :D był nam potrzebny taki wieczór teraz M jak nowonarodzony ja tak samo [emoji4]a takie 2 zalewy mam rzut kamieniem od domu :)
1498378456-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jak następnym razem pojadę to wiem u kogo się zatrzymam :D

@roxie123 tylko pozazdrościć. Ja nie pamiętam kiedy my mieliśmy takie chwile dla siebie. Przez budowe domu jest ciagla gonitwa :(W dodatku maz pracuje w delegacji wiec jak przyjedzie to malo czasu na wszystko:hmm:

@nafoczka pewnie zapraszam :D jak się wprowadzę do siebie to będę Was miała gdzie przekimać
@Frezja_1 U nas to samo ...M wraca z pracy raz o 17 raz o 18 i idzie na budowe do późna i tak ciągle ale no... teraz już będzie upiększanie, to może w końcu więcej czasu dla siebie :)

haha rano jeszcze kaca miałam :D po 4 piwach rozumiecie ??? wstyd haha :D mój stwierdził, że impreza ze mną tanim kosztem :D

@Olasec no ja też nie pije ...wg nic... nie pamiętam kiedy ostatnio byłam wstawiona , jeszcze teraz przy lekach tym bardziej :) ale jakoś tak mi wchodziło dobrze hehe żurawinowe pycha :D
To Misia musicie zostawić na jakiś wieczór z dziadkami lub kimś bliskim i sobie odmienić raz na ruski rok :)

reklama
Witajcie dziewczyny a u mnie @ rozchulala sie na calego po odstawieniu tabletek nawet z mezem noe moglam sie dzisiaj poprzytulac bo wodospad. jeszcze troche wypoczywam a zaraz ide do pracy . Dzisiaj malo co by mnie przejechal rowerzysta u mnoe na osiedlu nie ma pasow szlam z dzieciakami siostr ns basen a ten rozpedzil sie wariat na drodze i dzwonil my bylismy juz na jazdni w tym czasie ehh jego zachowanie zaczal klnac nie wiem ale rowerzysci mi tak dzialaja na nerwy oczywiscie nke wszyscy ale wiekszosc uwazaja ze wszystko im wolno na chodnikach jezdza na jezdni i nikomu nie ustepuja wszystko byloby ok gdyby ten gbur nie przeklinal jeszcze przy dzieciakach ja tez mu swoje powiedzialam ze nie ladnie i nie kulturalnie sie zachowuje i ze nie jest krolem na szosie .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry