Madziu ja rowniez wychodzac ze szpitala mialam Marcysie cala pokryta w krostach na pupie i to nie byly pojedyncze sztuki tylko normalne czerwone plamy! Ale w domu zaczelam sudokremem ja smarowac plus nie uzywam chustek mokrych tylko wylacznie wode do mycia pupy i wszystko jej zeszlo w kilka dni i juz miesiac ja smaruje tylko alantanem. A butelki i smoczki wyparzam we wrzatku.
Aga ja jestem z Otwocka ale po warszawskich lekarzach tez chodzilam lacznie z rocznym leczeniem w Novum ale moim zdaniem nie ma lepszego lekarza niz dr Marta Zielona, ona przyjmuje w Otwocku prywatnie w TW Med lub na nfz w przychodni tez w Otwocku na ul Armii Krajowej, plus pracuje w szpitalu w Otwocku. Kiedys mi sie obilo o uszy ze w Warszawie tez ma jakies dyzury ale nie jestem pewna gdzie, sprobuj wygooglowac. Uwierz mi ze jak zyje to nie spotkalam lepszego fachowca plus osoby z taka empatia. Prowadzila moja ciaze i jeszcze lezac na porodowce na lozku ze skurczami rozmawialam z nia przez telefon bo akurat rodzilam gdy byla na urlopie. Wiec moze warto zebys do niej dojechala, to tylko 40 min z Warszawy. W ciazy siedzialam po 40 min w gabinecie a ona mi wszystko dokladnie tlumaczyla jak chlop krowie na miedzy, jest delikatna i bardzo dokladna wiec nie odwala fuszerki, jak robi usg to wszystko sprawdza po 10 razy, uwielbiam ja normalnie. A fachowcy z warszawy tylko kase ode mnie wyciagali latami a efekt byl zaden.