Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Zdrowych i wesołych Świąt kobietki :-)
isia witaj ( moja imienniczko ), światełko dla Twojego Aniołka
[*] przykro mi, że w takich okolicznościach się poznajemy ale zostań tutaj, są tu wspaniałe dziewczyny - z pewnością znajdziesz tu oparcie, wsparcie i pomoc.. jak znajdziesz siły przybliż swoją sytuację - co się stało - łatwiej wówczas rozmawiać i pomóc. przytulam..
enya chyba nie miałam okazji Ci pogratulować
więc gratulacje i oby do szczęśliwego rozwiązania 
tekla mus to mus - lepiej dmuchać na zimne, oby wszystko zakończyło się szczęśliwie &&&&
anty buziaki
małgonia ja tak również miałam
z kłuciem jajnika
oczywiście mega &&&&&& :*
magdalena niczego sama nie macaj - macica jest mocno ukrwiona, do tego łożysko, unerwiona również - najlepiej zrobisz jak badanie przez powłoki brzuszne zostawisz ginowi, a nie wujkowi googlowi.
eh, czasu mało ale czasem zaglądam
isia witaj ( moja imienniczko ), światełko dla Twojego Aniołka
[*] przykro mi, że w takich okolicznościach się poznajemy ale zostań tutaj, są tu wspaniałe dziewczyny - z pewnością znajdziesz tu oparcie, wsparcie i pomoc.. jak znajdziesz siły przybliż swoją sytuację - co się stało - łatwiej wówczas rozmawiać i pomóc. przytulam..
enya chyba nie miałam okazji Ci pogratulować

tekla mus to mus - lepiej dmuchać na zimne, oby wszystko zakończyło się szczęśliwie &&&&
anty buziaki
małgonia ja tak również miałam
magdalena niczego sama nie macaj - macica jest mocno ukrwiona, do tego łożysko, unerwiona również - najlepiej zrobisz jak badanie przez powłoki brzuszne zostawisz ginowi, a nie wujkowi googlowi.
eh, czasu mało ale czasem zaglądam
Ostatnia edycja: