reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lena pomodlę się za siłę dla Ciebie! I żebyś szybko wróciła do zdrowia:tak: Przytulam. Jeśli będziesz się chciała leczyc w PL moge Ci podac namiary na lekarza który moim kuzynkom pomógł. Mają ten sam zespół co Ty.

reklama
Ja nie wiem czy bede sie leczyc w PL ponieważ nie mam tam ubezpieczenia... a w UK zbyt duzo spraw mnie trzyma kredyt praca itp... napewno jak [pjade do PL to porobie badania....

A dziewczyny stan przedrzucawkowy wystepuje tylko w ciąży czy też po??
i jak to jest z tym krawieniem?? bo od porodu mineło 10 dni... ja mam takie dni ze nic nie leci kompletnie a na wieczor ida skrzepy...a przy porodzie polozna i lekarz powiezieli ze łożysko wyszło całe ze nie trzeba czyscic...brzuch mam miekki czuje sie normalnie goraczki też nie mam....

Miałam Was doczytać, ale mam takiego nerwa, że zaraz ktoś oberwie:wściekła/y: Moje dziecie zaczeło już manipulować dziadkami i nikogo się nie słucha, a jak ja próbuje coś od Niej wyegzekwować to oczywiście ten Małolat się zasłania babcią i ma w dupie co matka powie. Leków nie będzie zażywać, smarkać nosa też nie, obierać się sama też nie. Pyskuje w dodatku strasznie i na ulicy urządza histerie, ale babcie ulegają bo biedne dziecko. No żesz ***** :wściekła/y: Wstyd, a babcie jeszcze głaszczą. Oczywiście matka wyrodna bo każe dziecku nos wysmarkać czy się ubrać no bo czemu dziecko ma cały dzień w piżamie nie chodzić?:wściekła/y:
Więc u mnie dzisiaj wkurw i nerw na całego. Z nerwów jeść nie mogę, głowa boli.
U lekarza ok, dostała następne leki, mam nadzieje, że pomogą i wkońcu wyzdrowieje i w czwartek pójdzie do przedszkola bo idą na policje.
Wyłudziłam recepty te co chciałam, nawet dostałam skierowanie na mocz i morfologie bo zawsze chodze prywatnie, a tu lekarka dała mi bo powiedziała, że wkońcu mi się należy. Mimo, że to gin zlecał więc zaoszczędziłam troche.
Milego dnia Kochane! Ja chyba ide na jakiś spacer bo inaczej wybuchne.

Ostatnia edycja:
ajjjjjjjjjj się napisałam i zeżarło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kwiatuszku każde dziecko rozwija sie swoim tempem...Alicja zaczęła siadać jak miała 8msc:szok::szok: i to jeszcze dziwnie,bo jakos tak od boku...przewracala sie na bok,podpierała się na łokciu i dopiero siadała,ale się nauczyła nie ważne jak...myśle,że powinnaś dać małej czas.wiem,ze jak dziecko nie robi tego co powinno wg kalendarza rozwoju to juz się dopatrujemy,że coś jest nie tak,ale z reguły tak nie jest...widzisz każdy mowił,ze Ala zacznie chodzić zanim skonczy rok,ponieważ od 10msc stała juz pewnie na nogach i potrafiła chodzić przy meblach,a ja wiedziałam,ze zacznie chodzić tak jak miala się urodzić i się nie mylilam.termin mialam na 6go września,a mała zaczęła chodzić 4go.narazie odpuść Oliwce:tak:;-);-).
kobietko no to będzie się ziemia trząsła:-D:-D:-D:-D mieszkamy w jednym województwie wiec pewnie poczuje:-D:-D.
elka,agnieszkaala dziękuje za modlitwe za koleżankę...jest teraz w cięzkim momencie swojego życia...mam nadzieję,że zajrzy tu...
agnieszkaala gdzieś mi uciekło to,że masz mieć cc...:crazy::baffled:...
dulano ojjj dobrze,że siostra ciebie ma...narodziny dziecka,przeprowadzka,dużo jak na jeden raz...sama pewnie nie dałaby rady...a za ciebie kochana moc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
ozila ja pierdziu:szok::szok::szok: juz 16tc,a nie dawno pamiętam jak wyniki bety nam tu wstawiałaś:szok::szok:;-).
lena przytulam...

a ja usmarkana,gardło boli jak cholera,temperatura też mi nie odpuszcza,szczególnie w nocy...sezon na przeziebienie otwarty...staram się nie zarazić Ali,mam nadzieję,że mi się uda...

ja mam początki kaszlu suchego, męczy mnie to, mam strasznie suche gardło, musze kupić jakies tabletki nawilżające np Islaa tylko bez cukru koniecznie. nie wiem czy opłaca się brac jakis syrop bo wg mnie one slabo dzialają, a kaszel suchy lubi przekształcać się w mokry wiec bez sensu. wkurza mnie tylko to że przy kaszlu dzialają mięśnie brzucha, mam nadzieje że nie zacznie mi sie macica stawiać znowu.
i dziś 25 na liczniku:)

Hej
dawno nie zaglądałam :-(

lenka przytulas wielki!!!! trzymaj się!!!!
a powiedz mi u Ciebie przepływy w pepowinie byly ok? ja jstem po polowkowym i wyszły mi nieprawidlowe przepływy w tetnicy pepowinowej, lekarz postraszył niedotlenieniem i hipotrofią, to jest taka wada ze przy rozkurczu krew cofa sie w tetnicy pepowinowej i nie docieraja/albo docieraja słabo skladniki odzywcze, tlen.......... może u Ciebie też cos takiego wystapiło??????? ja jestem teraz na etapie dokładnej diagnostyki............

pozdrawiam Was wszysttkie!!!!

Lena kochana co Wy musicie teraz przeżywac,wspólczuję bardzo.Dużo siły Tobie życzę,nawet nie wiem co napisać,żeby pocieszyć....Trzeba to przetrwać...
Teraz musisz dojść do zdrowka,nie mam pojęcia jak to jest z tym stanem przedrzucawkowym....Masz wysokie ciśnienie tak??
Jak będziesz w PL to rzeczywiście zrób sobe tutaj badania,wiadomo,że cięzko tez tak wszystko rzucić i wrocić tutaj.
Będzie jeszcze dobrze,trzymam kciuki za Ciebie i przytulam w tych ciezkich chwilach....
mamusia synka
to na polówkowym wszystko było sprawdzane tak?te przepywy itp oby bylo wszystko dobrze....
Karola zdrówka dużo,teraz strasznie dużo osób choruje,sama już męczę sie tydzien i nie chce odpuścić...
eve ratuj się czym się da,żeby się to nie rozkręciło,ja juz tydzien sie meczę i ciezko to idzie.Też się martwie tym intensywnym kaszlem,przy ktroym tak sie napinaja miesnie....:no:

w nocy miałam dziwne odczucie,lezalam na boku i poczulam dziwne napiecie w gornej czesci brzucha,ale nie trwalo one dlugo,nawet nie 30 sec po 10 minutach bylo nastepne,potem znowu następne.3 razy się to powtorzylo,bylam przerazona ćzy to nie jakieś skurcze porodowe,choć nic mnie nie bolało....
pODOBNO SĄ po 20 tyg takie skurcze,że macica ćwiczy,ale czy ich częstotliwość może taka być ,że co 10 min??

Dziś boli mnie pobrzusze i krzyże,sądzę że z tego kaszlu stale mocno kaszle,męczę ten brzuch,nawet nie wiem czy przy tych syropach co mam przepisane mogę nospe wziąć.
Rano chyba ze zmęczenia,mialam temp 35st i 143na 85 cisnienie i puls118.Teraz już mam poniżej,ale jestem zmęczona strasznie tym chorowaniem....

reklama
Lena przytulam mocno :tak: Brakuje słów na to co się stało :(

Już po pracy, zwolniłam się dzisiaj wcześniej, nie umiałam tam wysiedzieć. Bolała mnie głowa, brzuch, od rana męczy mnie biegunka do tego poranne wymioty. Ah. Jutro wolne i jade w końcu z mężem wybrać meble do kuchni :)

Ostatnia edycja:
Do góry