reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kłaczku a no widzisz nigdy nie mów nigdy:-Dzrobiłam dwa kruche i narazie biszkopt i mało co by mi z blaszki nie wyfrunął:-Djutro zrobie mase, malibu juz poszło w ruch bo moja mama przyjechała więc sobie siedzimy...;-). A tak poza tym to kapuste zasmazana tez mam juz jutro tylko odgrzeje , no i ta grochówa mniam...

mam nadzieje ze pogoda dopisze tylko bo przewaznie w urodziny mojego leje eh..

Anulka więc czekamy na narodziny maleństwa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no i nawet mi to sprawia przyjemnośc, juz widze miny jak tesciowa zapyta ,, a gdzie kupiłaś ?,, :-D. Kłaczku a Ty nie powinnas spac ????W Twoim stanie cza sie porządnie wysypiać;-)

anulka16 ja poprosze przepis na twoj biszkopt bo mojemu ciezko jakos wyfrunac z patelki :zawstydzona/y: jak mozesz wyslij mi na PW:) bede wdzieczna :)

IZW gratuluję zielonego światła!! To życzę przyjemnego tworzenia i szybkiego sfinalizowania transakcji. ;-)
martyynaa81 mnie nic nie chcieli zrobić na NFZ oprócz tarczycy. :-( A w ciąży nie zdążyłam. Idę teraz prywatnie i trudno, będę płacić.

Kłaczek nic nie pisz o takich piersiach bo zazdroszczę trochę :eek::eek::laugh2::laugh2:
Moje za to są w zaniku .
Znów schudłam ...
Spokojnie pewnie wejdę w 70 A :-D:-D:-D:-D:-D

To samo mówi mój,więc chyba są tacy faceci co lubią i małe.
Mój ma jedno powiedzenie :
WQiesz ,że małe jest piękne :-D:-D:-D i tego się trzymam. :-D:-D:-D
Gdyby wszyscy lubili to samo, to byłoby nudno :-D. Jak słyszę o wyposażeniu dziewczyn, to mnie zazdrość ogarnia. Ale zaraz przypominam sobie narzekania mojej ciotki, która ma bardzo duży biust. Mówi, że strasznie ją od tego kręgosłup boli. Więc już jakoś przeboleję moją deskę ;-).
kobietka już się martwiłam, gdzie się podziewasz. Cieszę się, że wszystko wychodzi na prostą.
Kłaczek nie denerwuj się Chińczykami. Wiem, że łatwiej powiedzieć jak zrobić, ale zdaj się na policję.
anulka co to za tort malibu??

Ja z okazji piątku pofolgowałam sobie trochę i uraczyłam winem. N. padł komputer i nie bardzo mamy jak rozmawiać, więc muszę zająć myśli czymś innym. Czy któraś czeka tu ze staraniami do sierpnia, czy zostałam sama? :cool:

poszło!

ja to tak mam jakos ze nie przywiązuje zbytnieej uwagi do tego co robie , nie staram sie tak na maksa a i tak cosik tam wychodzi, tak samo z kwiatami w domu-jak mi sie przypomni to podleje a te kwiatki potem takie wdzieczne ze pić dostały rosną jak na drożdżach:-D. Ostatnio na dzialce plewilam i wyrwalam mojemu jakies tam drzewko male ( dla mnie to była trawa)i kazal mi szukac w wiadrze no i wyszukalam , zasadzilam jeszcze raz i wiecie co?tak poszlo do gory ze ho ho.:-D
shehzadi a to kłaczek mi podala ten przepis , zobaczymy jutro co i jak tzn. biszkopt jest jak talala wiec tylko masa została no chyba ze mi malibu braknie :-D

shehzadi no ja miałam dotrzymac ci towarzystwa ale tak mi sie śpieszyło ze zaczęlam wczesniej- co z tego wyjdzie nie wiem - na drugie dziecko pare latek czekalismy wiec ....eh..wole nie myślec w koncu paputy kłaczkowe zamówiłam, jestem dobrej myśli.

hej wpadlam sie zameldowac ze jeszcze jestem w dwupaczku :)mam nadzieje ze mnie pamietacie:) w poniedzialek wyladowalam w szpitalu z twardym brzuchem, bolami krzyza i brzucha... na szczescie leki pomogly i zniknely bole...szyjka w porzadku zamknieta wiec wypuscili mnie do domu:) gin powiedzial ze od przyszlego tygodnia moge rodzic:) mam nadzieje ze wyrobie sie do 4 lipca bo wtedy moj gin idzie na urlop...
No tak Twoja ciąża jakaś taka błyskawiczna dla mnie, tyle co zaszłaś a już poród? Super, bardzo się cieszę.

Kobietka22 - już miałam Ci to dawno napisać, czytam sobie Twoje posty obecnie i widzę zmiany jakie w Tobie zaszły, na plus. Choć dobrze pamiętam tą dziewczynę zazdrośnicę szykującą się na wakacje w sexi stroju :) Trzymam kciuki za pobyt w szpitalu, by badania wyszły jak najbardziej po Twojej myśli.

Ostatnia edycja:
reklama
Lilijanna mi tez sie wydaje ze to poszlo blyskawicznie hehe ale juz prawie lipiec mamy:) a twoj szkrab bedzie mial juz roczek niedlugo:) tez oczy zrobilam :)

Do góry