Pomalutkuwciagniesz sie w mamuskowe kolko wzajemnej adoracji - maly juz zaczal. Kasia, pieczenie chleba nie jest trudne - wystarczy wyhodowac zakwas co zajmuje kilka dni, a potem juz jest z gorki bo odklada sie troche zakwasu, pakuje do lodowki i jest na nastepny raz. Fajna stronka na ten temat: Chleb - przepisy, porady, książki Masz wszystko - od hodowli zakwasu po receptury chleba.
reklama
a_gala
Fanka BB :)
Anka cóż za wspaniałe wiesci
Ogromne GRATULACJE !!!! i wiele spokoju na kolejne miesiące...
karollcia33
zjolu- co do moich wróżbiarskich zdolności to czasami mam jakies przeczucia.?i jak byłam u wrozki to mi powiedziala ze mam takie zdolnosci tylko jeszcze nie wiem jak ich uzywac.no i ze robie to nie swiadomie.
a teraz kochane wiadomosci po wizycie.wszytsko jest ok i moj maluch w koncu sie ujawnil nosze pod serduszkiem Dziewczynkę.Nie wyobrazacie sobie jak ja sie ciesze.popłakałm sie ze szczescia.
buziaki bede rano
a teraz kochane wiadomosci po wizycie.wszytsko jest ok i moj maluch w koncu sie ujawnil nosze pod serduszkiem Dziewczynkę.Nie wyobrazacie sobie jak ja sie ciesze.popłakałm sie ze szczescia.
buziaki bede rano
a_gala
Jej... karollcia ale się cieszę...:-) tak coś czułam, że to będzie dziewczynka. Przyjmij moje serdeczne gratulacje :-*
Karollcia, super! To juz masz jasnosc - Amelka?
Zrobilam sobie kolacje - salata oczywiscie. Przerzucam you tube z nudow i wpadlam na to:
YouTube - Close Up: The World's Fattest Mum
Juz nie jestem glodna.
Zrobilam sobie kolacje - salata oczywiscie. Przerzucam you tube z nudow i wpadlam na to:
YouTube - Close Up: The World's Fattest Mum
Juz nie jestem glodna.
Emy
karolcia- gratuluję córeczki!
kłaczek skad ty takie filmy bierzesz???????
anulka, ona na tym zbija kase, ma swoich fanów, zarabia ponad 3000$ na tych stronach i dodatkowo chce wazyć pół tony.
Zaczynam utwierdzac sie w przekonaniu ze Amerykanie nie maja co robic i czym sie zajmowiac i wydziwiają
kłaczek skad ty takie filmy bierzesz???????
anulka, ona na tym zbija kase, ma swoich fanów, zarabia ponad 3000$ na tych stronach i dodatkowo chce wazyć pół tony.
Zaczynam utwierdzac sie w przekonaniu ze Amerykanie nie maja co robic i czym sie zajmowiac i wydziwiają
Ostatnia edycja:
reklama