reklama
Zjola, na anulke to Ty uwazaj! Jak juz mi tempka w dol poszla i tylko czekalam na @, to miedzy innymi Anulka mi powiedziala ze to nie takie hej i wcale jeszcze nie jest powiedziane ze nie jestem w ciazy. I co? I jestem. Obawiam sie, ze jak Ci anulka poeiwdziala ze bedziesz miala dzidziola, to jakbys to juz miala zalatwione.
kasia2011
Fanka BB :)
Witam wtorkowo :-)
ja tylko tak z doskoku bo jestem na etapie mdlosci i nasilonego zmyslu wechu wszystko mi przeszkadza zapachy mnie mecza najgorszy jest zapach zmoczonej sciany (pierdzielnol zawor z zimna woda i cala sciana mokra)masakra a na dwoze za goraco tez mnie meczy co chwila czuje sie glodna i sikac chodze nagminnie ale jak pomysle ze ominie mnie ten okres w wakacje to az lepiej sie czuje
anka gratulacje super ze zafasolkowalas
anulka przesrane w taka pogode byc chorym
klaczku pingwin w deche
zjola lokator sie wprowadzi i nie bedzie placil czynszu przez 9 miechow zobaczysz
jak zauwazylam to na forum zachodzimy w system 2w1 dwojkowo nie pamietam ktore byly przed nami ale tak jakos wychodzi musialabym sie cofnac( ja i asia teraz klaczek i anka )
wiec teraz zjola i izw
powodzenia dziewczyny i trzymam kciuki za was wszystkie
ja tylko tak z doskoku bo jestem na etapie mdlosci i nasilonego zmyslu wechu wszystko mi przeszkadza zapachy mnie mecza najgorszy jest zapach zmoczonej sciany (pierdzielnol zawor z zimna woda i cala sciana mokra)masakra a na dwoze za goraco tez mnie meczy co chwila czuje sie glodna i sikac chodze nagminnie ale jak pomysle ze ominie mnie ten okres w wakacje to az lepiej sie czuje
anka gratulacje super ze zafasolkowalas
anulka przesrane w taka pogode byc chorym
klaczku pingwin w deche
zjola lokator sie wprowadzi i nie bedzie placil czynszu przez 9 miechow zobaczysz
jak zauwazylam to na forum zachodzimy w system 2w1 dwojkowo nie pamietam ktore byly przed nami ale tak jakos wychodzi musialabym sie cofnac( ja i asia teraz klaczek i anka )
wiec teraz zjola i izw
powodzenia dziewczyny i trzymam kciuki za was wszystkie
Kiedyś (z 2 lata temu) koleżanka w pracy marudziła że tylko ją głowa boli , spać jej sie chce a ja do nie,,zrób test bo ty mi wyglądasz na zaciążoną,, a ona do mnie,, co cie porypało , ja mam jeszcze szkołe , kasy nie mam i wogóle to raczej niemożliwe,,. No nic gadanie starej wariatki - pewnie pomyślała. Jakiś tydzień pózniej pare minut po 5 rano! telefon,, Anula nie uwierzysz ! ja ,, w ciązy jesteś ?,, ona ,, jak tyś to zrobiła?,,. No cóż sami sobie zrobili przecież ja im nie pomogłam nie?Jula jest teraz takim harpaganem kochanym i koleżanka zawsze powtarza - masz to po ciotce , czyli po mnie. Potęga podświadomości kochane.swoją drogą nie jestem tu sama bo Kasia stawia na zjole i na IZw a ta ostatnia po dunga dunga w rocznice to kto wie?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasia, skad ja to znam? U mnie sie zaczyna. Maniakalnie obzeram sie salata - mieszam salaty, dodaje ogorka, pomidorka itp., wszystko w sumie traktuje takimi sosami z torebki - 3 lyzki oliwy, 3 lyzki wody, wymiaszac i polac. Bardzo lubie te sosy, a ostatnio odlrylam ze strasznie duzo kwasku cytrynowego do tego laduja. Do przesady, to sie niejadalne wrecz robi. Smak mi sie wyostrza.
kłaczku ja też uwielbiam takie sałaty z różnymi bajerami i też dodaje te sosy ale teściowa na mnie krzyczy, że to sama chemia ( choć jak nei wie czym przyprawiłam surówkę to wpierdziela jak.. i się zachwyca Próbowałam sama robić vinegret ale nie wychodził mi taki dobry jak z torebki
zjola ty jestes nastepna w kolejce, trzymamy kciuki
zjola ty jestes nastepna w kolejce, trzymamy kciuki
reklama
Wyplucz gardlo szalwia - ma dzialanie odkazajace. I faktycznie lulu - najlepiej przespac.
Ponioslo mnie na High Street - od jakiegos czasu obiecywalam sobie, ze jak zarobie to kupie sobie silikonowe formy do chleba. Zeby nie piec juz w duzej blasze przekrawajac potem na 4 czesci, tylko fajne, zgrabne bocheneczki. Normalnie to dosc droga bajka, tu formy blaszane sa pieronsko drogie, ale spotkalam silikony w "funciaku" i tak mi sie ubrdalo ze chce je miec. W silikonie dol chleba sie nie parzy tak jak w blasze. Tyle ze byly i "wyszly". Dzis uznalam ze kupie chocby w "Wujku hu...ku", czyli w TJ. Hughes'ie, mimo ze tam ceny klada. Polazlam do "funciaka" na wszelki wypadek i... MAM! Silikonowe keksowki po funcie za sztuke. Jeszcze musze obczaic do jakiej temperatury one wspolpracuja i normalnie jestem happy.
Ponioslo mnie na High Street - od jakiegos czasu obiecywalam sobie, ze jak zarobie to kupie sobie silikonowe formy do chleba. Zeby nie piec juz w duzej blasze przekrawajac potem na 4 czesci, tylko fajne, zgrabne bocheneczki. Normalnie to dosc droga bajka, tu formy blaszane sa pieronsko drogie, ale spotkalam silikony w "funciaku" i tak mi sie ubrdalo ze chce je miec. W silikonie dol chleba sie nie parzy tak jak w blasze. Tyle ze byly i "wyszly". Dzis uznalam ze kupie chocby w "Wujku hu...ku", czyli w TJ. Hughes'ie, mimo ze tam ceny klada. Polazlam do "funciaka" na wszelki wypadek i... MAM! Silikonowe keksowki po funcie za sztuke. Jeszcze musze obczaic do jakiej temperatury one wspolpracuja i normalnie jestem happy.