reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witaj Czarna , ale sie uśmiałam :-D bo oberiba to kalarepa:-D ale jak ktoś nie wie to zawsze myśli że właśnie ryba.Aż mi ślinka poleciała na te Twoje naleśniki

reklama
Zjola, na anulke to Ty uwazaj! Jak juz mi tempka w dol poszla i tylko czekalam na @, to miedzy innymi Anulka mi powiedziala ze to nie takie hej i wcale jeszcze nie jest powiedziane ze nie jestem w ciazy. I co? I jestem. Obawiam sie, ze jak Ci anulka poeiwdziala ze bedziesz miala dzidziola, to jakbys to juz miala zalatwione.

Witam wtorkowo :-)
ja tylko tak z doskoku bo jestem na etapie mdlosci i nasilonego zmyslu wechu wszystko mi przeszkadza zapachy mnie mecza najgorszy jest zapach zmoczonej sciany (pierdzielnol zawor z zimna woda i cala sciana mokra)masakra a na dwoze za goraco tez mnie meczy co chwila czuje sie glodna i sikac chodze nagminnie ale jak pomysle ze ominie mnie ten okres w wakacje to az lepiej sie czuje
anka gratulacje super ze zafasolkowalas :tak:
anulka przesrane w taka pogode byc chorym
klaczku pingwin w deche :-D
zjola lokator sie wprowadzi i nie bedzie placil czynszu przez 9 miechow zobaczysz
jak zauwazylam to na forum zachodzimy w system 2w1 dwojkowo nie pamietam ktore byly przed nami ale tak jakos wychodzi musialabym sie cofnac( ja i asia teraz klaczek i anka )
wiec teraz zjola i izw
powodzenia dziewczyny i trzymam kciuki za was wszystkie

Kiedyś (z 2 lata temu) koleżanka w pracy marudziła że tylko ją głowa boli , spać jej sie chce a ja do nie,,zrób test bo ty mi wyglądasz na zaciążoną,, a ona do mnie,, co cie porypało , ja mam jeszcze szkołe , kasy nie mam i wogóle to raczej niemożliwe,,. No nic gadanie starej wariatki - pewnie pomyślała. Jakiś tydzień pózniej pare minut po 5 rano! telefon,, Anula nie uwierzysz ! ja ,, w ciązy jesteś ?,, ona ,, jak tyś to zrobiła?,,. No cóż sami sobie zrobili przecież ja im nie pomogłam nie?Jula jest teraz takim harpaganem kochanym i koleżanka zawsze powtarza - masz to po ciotce , czyli po mnie. Potęga podświadomości kochane.swoją drogą nie jestem tu sama bo Kasia stawia na zjole i na IZw a ta ostatnia po dunga dunga w rocznice to kto wie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasia, skad ja to znam? U mnie sie zaczyna. Maniakalnie obzeram sie salata - mieszam salaty, dodaje ogorka, pomidorka itp., wszystko w sumie traktuje takimi sosami z torebki - 3 lyzki oliwy, 3 lyzki wody, wymiaszac i polac. Bardzo lubie te sosy, a ostatnio odlrylam ze strasznie duzo kwasku cytrynowego do tego laduja. Do przesady, to sie niejadalne wrecz robi. Smak mi sie wyostrza.

spadam do łózeczka bo temperatura mknie do góry niestety:-(I chyba zaczyna sie angina moja zmora od lat niestety, podobno najlepsze są lody:-). Buziole.

kłaczku ja też uwielbiam takie sałaty z różnymi bajerami i też dodaje te sosy ale teściowa na mnie krzyczy, że to sama chemia ( choć jak nei wie czym przyprawiłam surówkę to wpierdziela jak.. i się zachwyca :) Próbowałam sama robić vinegret ale nie wychodził mi taki dobry jak z torebki
zjola ty jestes nastepna w kolejce, trzymamy kciuki :)

reklama
Wyplucz gardlo szalwia - ma dzialanie odkazajace. I faktycznie lulu - najlepiej przespac.

Ponioslo mnie na High Street - od jakiegos czasu obiecywalam sobie, ze jak zarobie to kupie sobie silikonowe formy do chleba. Zeby nie piec juz w duzej blasze przekrawajac potem na 4 czesci, tylko fajne, zgrabne bocheneczki. Normalnie to dosc droga bajka, tu formy blaszane sa pieronsko drogie, ale spotkalam silikony w "funciaku" i tak mi sie ubrdalo ze chce je miec. W silikonie dol chleba sie nie parzy tak jak w blasze. Tyle ze byly i "wyszly". Dzis uznalam ze kupie chocby w "Wujku hu...ku", czyli w TJ. Hughes'ie, mimo ze tam ceny klada. Polazlam do "funciaka" na wszelki wypadek i... MAM! Silikonowe keksowki po funcie za sztuke. Jeszcze musze obczaic do jakiej temperatury one wspolpracuja i normalnie jestem happy.

Do góry