K
kobietka22
Gość
Kłaczku wywala mnie z neta dziś ,ale doczytałam kurcze tulę mocno i życzę aby kolejna próba była już udana zapalam (*), sama nie wiem co ci powiedzieć niby naturalnie jest lepiej ,ale nie wiadomo ile to będzie trwało tak jak piszesz ,a może jednak te piguły sama nie wiem jeśli dotyczyłoby to mnie to chyba bym zabieg wybrała ,ale fakt ,że trzeba dłużej odczekać.
Karakanik- przytulam i zapalam światełko (*).
Kochana ,a byłaś już tym problemem u lekarza?Może warto żeby spojrzał , ja miałam brunatne plamienie przy stosunku takie gęste jak już niby nic sie nie działo i potem już sie nie pokazało, ale u mnie to inna bajka bo ja krwawiłam przez 3 tyg po zabiegu źle wykonanym.
Skierka- głowa do góry będzie dobrze i kropka ,wiem ,że to jest straszny strach ja sobie siebie nie wyobrażam ,ale wierzę ,że z waszym wsparciem dam rade
Karakanik- przytulam i zapalam światełko (*).
Kochana ,a byłaś już tym problemem u lekarza?Może warto żeby spojrzał , ja miałam brunatne plamienie przy stosunku takie gęste jak już niby nic sie nie działo i potem już sie nie pokazało, ale u mnie to inna bajka bo ja krwawiłam przez 3 tyg po zabiegu źle wykonanym.
Skierka- głowa do góry będzie dobrze i kropka ,wiem ,że to jest straszny strach ja sobie siebie nie wyobrażam ,ale wierzę ,że z waszym wsparciem dam rade