reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny trzeba wierzyć że będzie dobrze! Ja po stracie dziecka nie mogłam pozbierać się przez trzy lata, pozniej zaczęlismy znowu starać sie o dziecko! I jest wspaniale, naprawde było warto przezwyciężyć ten lęk!!!
Cały czas sobie tłumaczę że tak miało być, że mój Kubuś nie miał szans na normalne życie, że może gdyby przeżył byłby chory, może nie byłby szczęśliwy, że czasami tak jest w naturze. Sama już nie wiem co mam mysleć, przestałam już zadawać pytanie : dlaczego? Czemu to musiało przytrafić się nam, ludziom którzy pragneli mieć dziecko?
Gdyby miało być cos nie tak to naprawdę lepiej jak dziecko umiera na początku, w pierwszych tyg ciąży bo Wierzcie, nie ma nic gorszego niż żegnać dzieckko, które miało szanse przeżyć:-:)-:)-(

reklama
MAARTA przykro mi z powodu Waszego Kubusia, ale cieszę się, że teraz wasze życie powróciło do normy i potraficie się znów uśmiechac.
Wasz Antoś jest uroczy:happy:
I masz rację ja wtedy też zrozumiałam, że w tym całym nieszczęściu miałam i trochę szczęscia, że moja kruszyna odeszła tak na samym początku bo wiem, że im póżniej tym było by dla nas gorzej, a juz takiej sytuacji jak Twoja nie wyobrażam sobie zupełnie, to jak koniec świata.

TRZYMSJCIE SIĘ KOBIETKI MOCNO I BĄDZCIE SILNE DLA SWOICH DZIECIACZKÓW<TYCH JUZ POCZĘTYCH I TYCH O KTÓRYCH DOPIERO ŚNICIE.

trzymajcie sie cieplutko glowki do góry bedzie dobrze
(tak apropo to dzis sie dowiedziałam ze mam pod sercem dziewczynke czego bardzo pragnełam-jednak jest sprawiedliwosc na tym swiecie)

agusia
No przecież kiedyś musi być lepiej. Gratuluję Ci córeczki :-)już niedługo się zobaczycie...:happy: a potem będzie fajnie. Uwielbiam ten zapach ciałka maluszka, mięciutką skórką i malusieńkie paluszki ... Ehhhhhhhh

Trzymam kciuki

dzieki dziewczyny !!!!
MUSI BYC DOBRZE I TEGO SIE TRZYMAJMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:
jak to czytałam to sie poryczalam (TAK SIE CIESZE)

trzymajcie sie cieplutko glowki do góry bedzie dobrze
(tak apropo to dzis sie dowiedziałam ze mam pod sercem dziewczynke czego bardzo pragnełam-jednak jest sprawiedliwosc na tym swiecie)

Pięknie Ci gratuluję Córy :) życze szczęśliwego dotrwania do "końca" i równie szczęśliwego rozwiazania.
Niesamowite przeżycie i widok rodzącego się maleństwa.

Witajcie....:-)
jestem nowa na tym forum...
Ja również jestem po poronieniu. Rok temu o tej porze byłam w 7 tygodniu ciąży... 2 tygodnie później los zabrał mi moje szczęście...:-(

Obecnie po 5 cyklach starań znów jestem w ciąży... Cieszę się ogromnie ale jednocześnie boję... Poczytałam sobie jednak ten wątek i jestem pełna nadziei... Widzę, że nie jestem odosobniona w swoich obawach...
Ale jednocześnie głęboko wierzę, że tym razem Bóg pozwoli mi spotkać się szczęśliwie z moim dzieciątkiem:-)
Trzymajcie kciuki za nas, ja za wszystkie przyszłe mamuśki po przejściach również mocno trzymam,
pozdrawiam

reklama
Czesc GOSIK.
wiem jak to jest ale wiem tez ze na pewno Ci, Wam sie uda.
Ja teraz jestem w 24 tygodniu ale drżę na każdym kroku, że coś jest lub bedzie nie tak i juz nic na to nie poradzę.
Życzę Ci duzo wytrwałości, cierpliwości, a przde wszystkim spokojnej i bezproblemowej ciaży. :happy:

Do góry