reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasienko musisz wierzyc...
Ja tez w zeszlym roku w marcu bylam zalamana.Najpierw ujrzalam na tescie dwie kreseczki a pozniej fasolki w brzuszku juz nie bylo....
Ciezko bylo sie pozbierac...No,ale teraz mam moja kochana corcie i wiem,ze warto bylo wierzyc.
Tobie tez sie uda i mocno trzymam kciuki:-)

Cześć Dziewczyny, jak tu rano zajrzycie trzymajcie za mnie/nas kciuki 3h temu zaczęły się skurcze i się rozkręcają, więc chyba już tak pójdzie do końca i nie jest to moje kolejne rodzenie na raty ;-) Także rano jak tu wejdziecie to albo będę się jeszcze produkować albo już będziemy w trójkę :-D
Póki co zaczyna coraz bardziej boleć - auć :eek::eek::eek:
Nie wiem co lepiej leżeć, chodzić, siedzieć, sprzątać, próbować spać między jednym a drugim póki co :no:

czarna76 jasne, kasa nie jest najważniejsze, ważne że zrobiłyście coś razem i będą super wspomnienia z takiego wakacyjnego dnia!

Anulka bardzo mi przykro, że jesteś w takiej sytuacji. Teraz potrzebujesz przecież przede wszystkim wsparcia i opieki. :-( Mam nadzieję, że do Twojego męża dotrze, że musi się zmienić... to chyba jedyne rozwiązanie, żebyście mogli być ze sobą szczęśliwi

kasienka tak mi przykro :-( :-( :-( ale główka do góry, nie możemy się poddawać

Lilijanko POWODZENIA!!! :-) ciekawe, czy dzidzia jest już po drugiej stronie!!! :-) :-) :rofl2:

Lilijanno - ale wiadomości:-) Czekam z niecierpliwością na info; trzymam kciuki!!!!!!!!!! Powodzenia
Kasienko - trzeba wierzyć, że jeszcze nam się uda......... jest ciężko, ale...........
Agnieszka - sukieneczka śliczna; Julcia będzie w niej wyglądała super:tak:

A u nas od wczoraj chłodniej i deszczowo.

reklama
Agnieszka - sukieneczka jest cudna. Słodka i wytworna - Jula będzie w niej wyglądać jak księżniczka.
Lilijanna - pchaaaaj!;-) Mam nadzieję że już jesteście po imprezie i masz swoje maleństwo przy sobie. Czekam na wieści - myślę że jest super fajnie.

Do góry