reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasienko musisz wierzyc...
Ja tez w zeszlym roku w marcu bylam zalamana.Najpierw ujrzalam na tescie dwie kreseczki a pozniej fasolki w brzuszku juz nie bylo....
Ciezko bylo sie pozbierac...No,ale teraz mam moja kochana corcie i wiem,ze warto bylo wierzyc.
Tobie tez sie uda i mocno trzymam kciuki:-)

Cześć Dziewczyny, jak tu rano zajrzycie trzymajcie za mnie/nas kciuki 3h temu zaczęły się skurcze i się rozkręcają, więc chyba już tak pójdzie do końca i nie jest to moje kolejne rodzenie na raty ;-) Także rano jak tu wejdziecie to albo będę się jeszcze produkować albo już będziemy w trójkę :-D
Póki co zaczyna coraz bardziej boleć - auć :eek::eek::eek:
Nie wiem co lepiej leżeć, chodzić, siedzieć, sprzątać, próbować spać między jednym a drugim póki co :no:

czarna76 jasne, kasa nie jest najważniejsze, ważne że zrobiłyście coś razem i będą super wspomnienia z takiego wakacyjnego dnia!

Anulka bardzo mi przykro, że jesteś w takiej sytuacji. Teraz potrzebujesz przecież przede wszystkim wsparcia i opieki. :-( Mam nadzieję, że do Twojego męża dotrze, że musi się zmienić... to chyba jedyne rozwiązanie, żebyście mogli być ze sobą szczęśliwi

kasienka tak mi przykro :-( :-( :-( ale główka do góry, nie możemy się poddawać

Lilijanko POWODZENIA!!! :-) ciekawe, czy dzidzia jest już po drugiej stronie!!! :-) :-) :rofl2:

Lilijanno - ale wiadomości:-) Czekam z niecierpliwością na info; trzymam kciuki!!!!!!!!!! Powodzenia
Kasienko - trzeba wierzyć, że jeszcze nam się uda......... jest ciężko, ale...........
Agnieszka - sukieneczka śliczna; Julcia będzie w niej wyglądała super:tak:

A u nas od wczoraj chłodniej i deszczowo.

reklama
Agnieszka - sukieneczka jest cudna. Słodka i wytworna - Jula będzie w niej wyglądać jak księżniczka.
Lilijanna - pchaaaaj!;-) Mam nadzieję że już jesteście po imprezie i masz swoje maleństwo przy sobie. Czekam na wieści - myślę że jest super fajnie.

Do góry