reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jankesowa szkoda ze spotykamy sie w tym miejscu pewnie bylas tez na listopadowkach ja mialam termin na 1 listopada:-( A co do @ to moja juz druga od teraz zaczelam brac tabletki bo do staranek jeszcze troszke czasu jak widac po suwaczku ale juz nie moge sie doczekac a jak u ciebie jak sobie radzisz? Kiedy przyszla pierwsza @ ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lila pierwsza przyszła 8 maja 28-29 dni a druga powinna być dziś ale licze że może nie przyjdzie ( znając życie to sobie nadzieje robię) :no::no: ja już tak mam a potem nie miłe zaskoczenie będzie... ja miałam na 11 listopada termin

Jeżynka – szukałam czegoś i jak to zobaczyłam to wiedziałam, że to i nic innego ;-)

Onaxxx – ślę gorące pozdrowienia, dużo słońca i uśmiechu :tak:

Jankesowa – nie kusi Cię testować? ;-)

Lila001 – a Wy staranka za 6 miesięcy zaczynacie z jakiegoś konkretnego powodu, czy tak po prostu chcecie? :sorry:

A mi zostało do sprzątnięcia jeszcze jeden pokój, potem pół klatki schodowej i całe jedno piętro jeszcze, ale mam na to przecież jeszcze trzy dni, a nie chcę się przemęczać więc robię sobie powolutku, bo Ada już raz mnie do pionu postawiła :-D Także nic na siłę ;-)

Ciekawe jak mi wyszło ciasto limonkowe od Kasikz :dry:

Lilijanna my staranka zaczynamy od nowego roku ale moze jeszcze we wrzesniu zaczniemy sie starac zobaczymy jak sie wyrobimy z kilkoma sprawami bo w Plosce mamy jeszcze pare spraw do pozalatwiania a to wiaze sie z kosztami i tu w Itali po wakacjach przeprowadzac bedziemy sie do nowego mieszkania a wiadomo jak to z przeprowadzkami wiec raczej poczekamy do nowego roku i to jes powod odlozenia staranek;-) ale mam nadzieje ze ten czas szybko minie

lilijanna takie jakieś ciągnięcia brzucha mam jakby @ miała przyjść więc raczej nici z tego wszystkiego....
lila dzięki za kciuki:-)

Witam dziewczynki, szczególnie serdecznie te które mnie jeszcze pamiętają, czyli starsze bywalczynie CPP.
Witam nowe Aniołkowe Mamusie i Mamusie zafasolkowane.
Bardzo dawno mnie tu nie było, wróciłam podzielić się z Wami moim małym szczęściem, córcią Glorią która urodziła się 28.05 o godzinie 11.05. Jestem przeszczęśliwa ale mam żywy dowód że po żalu przychodzi radość Zdjęcie0218.jpg

Waga 3850
Wzrost: 60 cm.

Aga GRATULUJE!! :-):-):-):-) Mała jest cudowna!!!!!!!!! :-D:-D:-D
Ale ten czas szybko leci, ja jeszcze pamiętam dzień, w którym napisałaś na forum, że jesteś w ciąży ;-);-)

reklama
Witam kobietki. W końcu przyszedł czas na kilka dni laby :-) Pisze po raz kolejny, że zupełnie nie wiem co sie dzieje za forum bo jak nadrobię to potem ..... znowu mam dużo do nadrobienia. I tak w kółko. Dla wszyskich nowych aniołkowych mam
[*] i ogromne gratulacje dla nowych zafasolkowanych mam.
Słodziutka nie miałyśmy okazji się poznać i pogadać ale czytam Twoje wypowiedzi widzę, że tobie tez się udało. Super :-) Mam nadzieję, że teraz bedzie tylko lepiej.
Lilijanna czyli dla mnie Lila to już 31 tydzień. Czas leci jak szalony i suwaczek mnie do przodu.
Nadziejo moja gdzie sie podziewasz?. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze.
Nie dam rady odpisac Wam wszystkim bo juz sie pogubiłam. Ale wszystkie pozdrawiam.

Do góry