reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

GosiaLew odpowiem na pytanie ze...Mamy z męzem wykupiona wycieczke do Karpacza w dniach 18-20 czerwiec.Nie byłoby chodzenia po górach. Wyjazd o 2 w nocy w piatek, rano sniadanie,potem pojechanie do
Aqaparku i do uzdrowiska, obiadokolacja i wieczorek zapoznaczy. W sobote śniadanie, zwiedzanie Karpacza wjazd na snieżke,ognisko. W niedziele w drodze powrotnej sniadanie w trasie gdzies obiad i dwa jakies zamki miedzy innymi Ksiaż.Mało chodzenia, mało zmeczenia bo wiekszosc to emeryci
....:-)
No właśnie to zależy co lekarz zrozumiał jak mu powiedziałaś słowo "podróżowanie", bo raczej do Karpacza to daleko nie masz, no niestety wybór należy do Ciebie, chociaż posiedzieć sobie w ogrodzie w Książu to sama przyjemność, nie wspominając już o Śnieżce. Na pewno podejmiesz właściwą dla Was decyzję. A w którym tyg. będziesz koło 18 czerwca?

reklama
Aga34 a co u Ciebie???

Karola323 jak Córusia się chowa? I jak się świeżoupieczona Mama czuje?

Któraś z Was coś wie co u nich???

Mysza - śliczny ten Twój synuś!
Pozdrawiam wszystkie cieplutko, bo tak żeście się rozpisały, że nie mogę nadgonić!

Aga dziś urodziła poprzez cc o godzinie 11:05. Gloria waży 3850 i 60 cm jest PRZEŚLICZNA i ma suuuuper czarne włoski:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Aga jest jeszcze na sali pooperacyjnej, gdzie ma być łącznie 12 godz. jutro rano będzie wstawać i już nie może się doczekać jak przewiozą Ją do Niuni:-):-):-)

ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie mogę doczekać się foteczki!!!!

a to mój Julek już nie jest fasolinkiem:) urósł nie?! w porównaniu do tego z 7go tygodnia

Załączniki

• Kopia DSCN3895.jpg
    Kopia DSCN3895.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Ola - Twój dzidziuś też jest super! Niech rośnie zdrowo! :tak:

Mojemu niestety w 7-ym tygodniu przestało bić serduszko:sad:

Zazdroszczę Wam tego szczęścia (w pozytywnym oczywiście tego słowa znaczeniu)!

Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!

Do góry