reklama
julitka80
dni, których nie znamy...
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
WESOŁEGO ALLELUJA!!!
Dziewczyny - i żeby się nam wszystkim spełniły te wiadome marzenia!!!
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
WESOŁEGO ALLELUJA!!!
Dziewczyny - i żeby się nam wszystkim spełniły te wiadome marzenia!!!
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
kochane moje
SPOKOJNYCH ŚWIĄT PEŁNYCH CIEPŁA I MIŁOŚCI
SPOKOJNYCH ŚWIĄT PEŁNYCH CIEPŁA I MIŁOŚCI
Dziewczyny, na te święta życzę Wam dużo spokoju i odpoczynku. Lenistwa w gronie rodziny i przyjaciół. Spełnienia marzeń, przede wszystkim tych rodzinnych, tak ważnych dla nas, ale także tych zawodowych. No i pięknej pogody :-)
Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie
najbliższych osób
Zobacz załącznik 232484
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie
najbliższych osób
Zobacz załącznik 232484
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Czesc dziewczynki.
Jak tu pusto w swieta...
Ja wlasnie sobie odpoczywam...Mala zasnela.-)
Dzis juz konczy 3 miesiace...i strasznie szybko ten czas leci.
Buziaki
Jak tu pusto w swieta...
Ja wlasnie sobie odpoczywam...Mala zasnela.-)
Dzis juz konczy 3 miesiace...i strasznie szybko ten czas leci.
Buziaki
Witajcie dziewczynki
my nadal w dwupaku ale przedwczoraj złapały mnie skurcze i bardzo bolał krzyż nie wiedziałam czy budzić męża i jechać do szpitala czy przeczekać bo mam szewek który trzyma i mała chyba sama nie wyjdzie. Więc spokojnie wzięłam nospę fortę pobujałam się trochę i się uspokoiło , za dwie godziny znowu pobudka ale przeszło po jakimś czasie więc mam nadzieję że zuzia do środy wytrzyma bo mam zdjęcie szewka a później niech wychodzi.
Kochane z okzaji świąt życzę wam smacznego jajeczka, dużo radości , miłości i wytrwałości:-).
Trzymam za was kciuki mocno jakby tylko się coś działo to od razu napisze sms bo na neta nie wejdę bo niestety jeszcze go nie mam.
Buziaczki kochane
my nadal w dwupaku ale przedwczoraj złapały mnie skurcze i bardzo bolał krzyż nie wiedziałam czy budzić męża i jechać do szpitala czy przeczekać bo mam szewek który trzyma i mała chyba sama nie wyjdzie. Więc spokojnie wzięłam nospę fortę pobujałam się trochę i się uspokoiło , za dwie godziny znowu pobudka ale przeszło po jakimś czasie więc mam nadzieję że zuzia do środy wytrzyma bo mam zdjęcie szewka a później niech wychodzi.
Kochane z okzaji świąt życzę wam smacznego jajeczka, dużo radości , miłości i wytrwałości:-).
Trzymam za was kciuki mocno jakby tylko się coś działo to od razu napisze sms bo na neta nie wejdę bo niestety jeszcze go nie mam.
Buziaczki kochane
reklama
Agnieszka czas leci nieubłaganie, ale masz swojego Skarba, ślicznego Skarba. Bardzo mi się podoba to zdjęcie w serduszku, Mała jest urocza
Karola - to po zdjęciu szewka czekamy na wieści, niech Zuzia powoli zawita w naszym świecie :-)
Dziewczyny i jak tam po świętach, parę kilo przybyło? Ja trzymam się dzielnie i nie objadam się, w piątek wizyta - połówkowe i wejście na wagę, trzeba być twardym nie miętkim
Pozdrawiam w lany poniedziałek :-)
Karola - to po zdjęciu szewka czekamy na wieści, niech Zuzia powoli zawita w naszym świecie :-)
Dziewczyny i jak tam po świętach, parę kilo przybyło? Ja trzymam się dzielnie i nie objadam się, w piątek wizyta - połówkowe i wejście na wagę, trzeba być twardym nie miętkim
Pozdrawiam w lany poniedziałek :-)