Jestem dziewuszki na chwilkę z powerem strasznym...
Ola** będzie będzie i już sie doczekać nie mogę choć z drugiej strony boję się -bo jak tu zrozumieć takiego małego brzdąca bez słów
Ediuk witaj i dla Twojego maleństwa zapalam (*). Co do badań -dobrze jest zrobić choć te podstawowe tzn toksoplazmę, cytomegalię, różyczkę -te testy to wymazy na czystość pochwy -czy nie ma bakterii szkodliwej dla malucha... jeśli chodzi o Anglię -będziesz miała tam ciężko z badaniami... z tego co wiem -tam inaczej podchodzi się do ciąży i do jej straty -ot zdarza się, trzeba próbować dalej... Może bardziej zorientowana w temacie jest Motyl12 -choć ostatnio Jej nie widziałam na forum. Na pewno badania warto zrobić żeby choć troszkę mniej drżeć ze strachu o kolejną dzidzię
&Ewcia -decyzja należy do Ciebie oczywiście. Nie wiem dlaczego akurat zaśniad wybrałaś -ale zaśniad wychodzi w badaniu histo-pat i jeśli on by był przyczyną straty to do momentu spadku bety nie powinno się zachodzić w kolejną ciążę. Myślę jednak ze to nie zaśniad. Co do odstawienie duphastonu -jeśli zrobiłaś to stopniowo -nie powinno być problemu, jeśli po 13tc -też nie to powinno być przyczyną -bo wtedy już pogesteron wytwarzany jest przez łożysko. Nie chodzi też o profesjonalne badania -ale choć o podstawowe -bo lekarze nie dadzą nam gwarancji ze strata sie powtórzy -ale ze się nie powtórzy -też nie...
Maruszka u mnie cykle to był totalny totolotek -jeden krótszy 28 dni -a następny już 33...
Aligator trzymam kciuki -ja 3@ nie doczekałam...;-) nie wiem w którym tygodniu straciłaś swoje maleństwa ale mój gin jest zdania ze jeśli to było przed 12 tc nie ma na co czekać -organizm sam zdecyduje
Annas okaz zdrowia -i bardzo dobrze
nie wiem dlaczego tak jest ale wierzę, wierzę ogromnie że teraz już będą tylko łzy radosci
Ewcia o to dobrze że biegli są z innej części Polski
mam nadzieję ze rzetelnie przyłożą się do swojej pracy i sprawa zakończy się sprawiedliwoscią
Kasiawd ściskam mocno -nasze smutne rocznice, moja Wandzia miałaby dziś 4 miesiące... nie ma Jej -odeszła a ja mimo upływu czasu nie mogę się z tym pogodzić, nie mogę i nie chcę zrozumieć:-( nasze smutne daty zawsze będą nam towarzyszyły -tak jak myśli "co by było gdyby..."
Kobietka22, Wiolka1982 hej hej hej dawno nie czytałam co u Was:-(
Karolcia81 wyniki super!!! to super!!!!
Mysza84 daj znać co na wizycie -trzymam kciuki za serduszko
Zjola trzyma kciuki
Lecę szorować podłogi;-)