reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

also (Alicja) dobranoc...!!!!!! superrrrrr śpiew....jesteś z NAMI na konkrusie TOP TRENDY i żadnym mi wymówek...:-) ja rekrutuję i ja widzę w Tobie talent!!!! :-D:-)

Dobranoc

Mikuś zaśpiewaj...bo kury i tak już podnieść się nie moga...bo.......tarzają się ale ze śmiechuuu.... ten scyzoryk był BOOOO$$$$ki

reklama
Marzenko dobranoc i Tobie,,, widzę Cię na próbie jutro...TOP TRENDY SIĘ zbliża więc musimy ćwiczyć..a piasek..i kukulska...super...

mała (aguś) jak grać potrafisz...to Ciebie też nie może zabraknąć na TOP TRNEDY tylko poćwicz z nami.. :-)

Mikuś nie wiem czy na TOP TRENDY preferują kościelne pieśni :rofl2::-)

Dobra mąż wypachniony... więc uciekam w JEGO czułe objęcia...
Jutro jadę do koleżanki na bojki i by posiedzieć troszkę na świeżym powietrzu... więc nie będzie mnie pewnie cały dzionek...

więc miłej i słodkiej nocki dla Was i Waszych połówek...

dla siebie też (dodam jeszcze owocnej;-))

A po przebudzeniu wspaniałego dnia z uśmiechem na twarzy!!!!

Buziaczki

Hej Dziewczynki...a ja....."wyginam śmiało ciało,wyginam śmiało ciało-dla mnie toooo mało.....hihi ale jestem odważna po tym drinku...hiiiii
Dziękuję wszystkim za zaproszenia na n-k...jeszcze nie bardzo moge sie połapac która jest która...ale chyba dam radę...

reklama
Do góry