reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ale fajnie :) oby u mnie też się tak szybko goiło. Do wczoraj troche sie bałam ze cos nie tak bo czesto mialam bolesne skurcze, ale dzis czuje ze juz mi przechodzi, czuje sie o niebo lepiej niz wczoraj, mam nadzieje ze jutro bedzie jeszcze lepiej i ze to znaczy ze wszystko sie ladnie goi. Tak mnie bardzo kusi żeby sprobowac tak jak Ty. Zrobie szybciutko potrzebne badania i poczekam na to zielone swiatełko no i do roboty. oby tylko @ przyszla w miare w terminie bo to chyba tez roznie bywa, ale wierze ze bedzie ok! A teraz dostajesz jakies leki? musisz lezec, czujesz się tak jak w poprzedniej ciazy? Gorąco pozdrawiam

Czułam się zupełnie inaczej na początku tej ciązy niż w poprzedniej - mdłosci niesamowiete przez 3 misiace czasem wymioty no i miałm bóle podbrzuszaale taki urok moich ciąż - bo nic złego się nie działo. W pierwszej ciązy czułam się fantastycznie, żadnych objawów.Od początku brałam luteine- teraz już od kilku tygodni nie musze od kiedy wytworzyło się łożysko i nie leżę - normalnie pracuję. Powiem ci tak - jeżeli twoje poronienie nie ma głębszej przyczyny w jakiejs chorobie - to mogł to byc przypadek i donosisz szczęśliwie kolejną ciążę.

Kaska0201 ojejku, takie dobre wiadomości z badań genetycznych a tu za chwilę znowu coś nie tak :-( Oby na jutrzejszym konsylium znaleźli rozwiązanie jak wyleczyć Twojego maluszka. Cały czas trzymam kciuki!

Kabietka22, katkaa bardzo dziękuję za porady. Obawiam się jednak, że żadnego z tych specyfików nie znajdę w Stanach :eek:

Kaira24 ach Ci kierowcy...:no: Dobrze, że już wracasz do siebie i nic poważniejszego się nie stało.

A i jeszcze Aneczce odpiszę, ja tych parówek nie gotowałam nawet. A nie wyobrażam sobie jeść szynki usmażonej do czerwoności, boczek jeszcze tak, ale zwykła szynkę? Blee
Boczku to ja nie lubie, bo jakoś nigdy tłuste mięsko mi nie smakowało. Szynki też nie smaże :sorry: Jak już mam na nią wielką ochotę to robię sobie panini. Jakiś czas temu kupiliśmy sobie do tego urządzenie, więc się akurat przydaje ;-)

V_jolka80 życzę powodzenia w uzyskaniu dotacji!

V_Jolka - powodzenia życzę z dotacją , a z pomysłem na biznes w małym miasteczku to ciążko...
Ola - na kacu biedna tak szorujesz?
GosiaLew- polecam nowosc wedla truskawkowe ptasie mleczko - pycha!!!
Liliana - co was tak wszytskich na sprzątanie wzięło!!

Kasiulka - przytulam Cię mocno kochana. Jesteśmy tu wszytskie z Tobą - tzrymaj się.

reklama
Do góry