acha no to tyg nie pewnosci narożnik doczyściłam juz jakis czas temu,a do fotela nie moglam sie zabrac
zadzwonie do PUPu w czwartek, i zapytam
czy już coś wiadomo
czy już coś wiadomo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
acha no to tyg nie pewnosci narożnik doczyściłam juz jakis czas temu,a do fotela nie moglam sie zabrac
Ale fajnie oby u mnie też się tak szybko goiło. Do wczoraj troche sie bałam ze cos nie tak bo czesto mialam bolesne skurcze, ale dzis czuje ze juz mi przechodzi, czuje sie o niebo lepiej niz wczoraj, mam nadzieje ze jutro bedzie jeszcze lepiej i ze to znaczy ze wszystko sie ladnie goi. Tak mnie bardzo kusi żeby sprobowac tak jak Ty. Zrobie szybciutko potrzebne badania i poczekam na to zielone swiatełko no i do roboty. oby tylko @ przyszla w miare w terminie bo to chyba tez roznie bywa, ale wierze ze bedzie ok! A teraz dostajesz jakies leki? musisz lezec, czujesz się tak jak w poprzedniej ciazy? Gorąco pozdrawiam
smacznego
Boczku to ja nie lubie, bo jakoś nigdy tłuste mięsko mi nie smakowało. Szynki też nie smaże Jak już mam na nią wielką ochotę to robię sobie panini. Jakiś czas temu kupiliśmy sobie do tego urządzenie, więc się akurat przydaje ;-)A i jeszcze Aneczce odpiszę, ja tych parówek nie gotowałam nawet. A nie wyobrażam sobie jeść szynki usmażonej do czerwoności, boczek jeszcze tak, ale zwykła szynkę? Blee
Dobranoc kochane....do jutra....
V_jolka80 życzę powodzenia w uzyskaniu dotacji!
V_Jolka - powodzenia życzę z dotacją , a z pomysłem na biznes w małym miasteczku to ciążko...
.