reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

W sumie bez różnicy, bo mój jeszcze obecny gin i tak zabiera mnie na samolot, więc muszę wyskakiwać z majtek i tak... Wy też musicie siadać na fotel?

Kasikz pytałam, bo przeczytałam przed chwilą, że robi się je przez powłoki brzuszne, a właśnie pamiętałam, że mi gin na ostatniej wizycie mówił, że jeszcze jedno dopochwowe mnie czeka właśnie na przezierności.

reklama
Jak to mowi moj gin, no wsiada Pani na samolot :-D,ale potem juz na leząco i bada przez brzuch. Bo na fotelu dopochwowo to tylko max do 13tyg

Aaaa... To mój ma fotel do badania dowcipnego (takim czymś plastikowym), a na usg czy to dopochwowe czy brzuszne zaprasza na kozetkę :-)

Ja ide albo w srode w przyszłym tyg albo w pn,zalezy jak wyniki odbiore. Ale mam jakiegos stresa, kurde wszystko przez to,ze nie raz mi sie zdaje,ze czuje ruchy a potem juz nie i sie boje,ze jest cos nie tak, bo w tych gazetach tak pisza,ze juz ma sie ruszac i to mocno :confused:

ja ide też w środę:-)I nie wiem czy będę miała posiew bo dopiero jutro jadę zawieść.Ale inne bedę miała chyba wystarcza
Asiu wiesz co?Zobacz i już za 2 tygodnie to bedzie 15 tydzień

Ja jestem ciekawa kiedy mój gin każe mi się zapisać na pierwszą wizytę do nowego gina, którego jutro ustalimy... Znów za 2 tygodnie? Bo póki co od pozytywnego testu chodzę co 14 dni. No ale w końcu będzie rzadziej, nie?

reklama
Do góry