reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ewelinko wcale tak nie jest . Ja miałam torbiel dużą po poronieniu walczyłam z nią lekami i nic nie pomogło, ginka mówiła że mamy się starać i ta torbiel powinna się wchłonąć i tak się stało. Jak zaszłam w ciążę to w pierwszym miesiącu torbiel zniknęła więc niunia spokojnie a torbiel była takich rozmiarów jak twoja.
Niech da ci niunia pierw leki a później zobaczysz co z nia się będzie działo.
Kochana, przepisał mi leki, mając nadzieję, że sie wchłonie sama.....
Ale już nie wiem, nie jestem przekonana.........
Z drugiej strony gin mówił, że póki "nie dokucza" to zostawić ją.....
I znów zagwostka.....
Dzięki za odp.Karolka :-)

reklama
wiem, tylko ja niestety preferuję czekoladę w wersji niezdrowej, czyli mleczna toffi, więc sam cukier. Tak więc albo odstawić ją muszę :-(, albo przerzucić się na gorzką ;-)
just wiesz co zjadam od razu na raz wszystko. To mleczko skondensowane mąż jak kupuje to zawsze dwa bo jak już otworze to nie ma przebacz i wszystko zostaje wciągnięte:-):-). Ja tez stwierdziłam ze muszę to ograniczyć a i na plusie mam 7kg więc tez musze się trochę opamiętać.

kochana, przepisał mi leki, mając nadzieję, że sie wchłonie sama.....
Ale już nie wiem, nie jestem przekonana.........
Z drugiej strony gin mówił, że póki "nie dokucza" to zostawić ją.....
I znów zagwostka.....
Dzięki za odp.karolka :-)
ewelinko jak ciebie nie boli to naprawdę n ie jest tak źle. Mnie tak bolała że nie dawałam rady ale powiem ci szczerze to jak leki nie pomogły to pomyślałam że co ma być to i tak będzie i zaczęliśmy staranka i jest nasza najukochańsza zuzia w brzuszku pulchniutka po tatusiu:-):-)

ewelinko jak ciebie nie boli to naprawdę n ie jest tak źle. Mnie tak bolała że nie dawałam rady ale powiem ci szczerze to jak leki nie pomogły to pomyślałam że co ma być to i tak będzie i zaczęliśmy staranka i jest nasza najukochańsza zuzia w brzuszku pulchniutka po tatusiu:-):-)
W sumie tak......chyba zostawie ją w spokoju - zobaczymy co będzie na kolejnej wizycie....
A Zuzka cudnista!!! Pucolki ma nieziemskie!! :-D:-)

JUST , KOTI - ja się martwię o teraz , o ciążę a szkoda że nie słyszycie mojego P..on się boi już na przyszłość, bo dziecko może się udusić w nocy, albo może wpaść pod samochód lub ktoś go porwie...już się zastanawia jakby temu zapobiec...I że nie będę mogła sama z wózkiem chodzić na spacer bo mnie jeszcze ktoś napadnie. Hihihi

Ostatnia edycja:
JUST , KOTI - ja się martwię o teraz , o ciążę a szkoda że nie słyszycie mojego P..on się boi już na przyszłość, bo dziecko może się udusić w nocy, albo może wpaść pod samochód lub ktoś go porwie...I że nie będę mogła sama z wózkiem chodzić na spacer bo mnie jeszcze ktoś napadnie. Hihihi
To widzę, że tak czy siak macie domową panikę zbiorową, ale jak tak dalej będzie i maluch Was posłucha to potem tak się będzie bał, że nie wiem czy zdecyduje się zaryzykować i wyjść na ten niebezpieczny świat ;-)

Karola śliczna ta Twoja dzidzia,

Dziewczyny nie bójcie sie wizyt Zobaczycie bedzie dobrze.

A co do Torbieli to ja miałam bardzo często. Same znikały, A wiesz jaka to torbiel?Bo np z takiej torbieli jest moja dzidzia. Moje cżesto pozostawały po owulacji

Dziewczyny: Spokojna mama to spokojne dziecko. Musimy się wziąść w garść, żeby nie mieć dzieci boidupek albo z zespołem ADHD.

Więc zarządzam CISZĘ I SPOKÓJ NA POKŁADZIE DLA DOBRA NASZYCH DZIECI.

Niech się któraś nie przyłączy, a osobiście przełożę przez kolano!

reklama
Dziewczyny: Spokojna mama to spokojne dziecko. Musimy się wziąść w garść, żeby nie mieć dzieci boidupek albo z zespołem ADHD.

Więc zarządzam CISZĘ I SPOKÓJ NA POKŁADZIE DLA DOBRA NASZYCH DZIECI.

Niech się któraś nie przyłączy, a osobiście przełożę przez kolano!

No i She zmieniła front od rana :-D:-D:-D A ja też w czwartek do gina i spokój mi się przyda, choć jak pomyślę to serducho przyspiesza.

Karola dzidia prześliczna, ciekawe czy rumieńce ma? :-)

Do góry